Luk

HB Køge-comeback sikrede vigtig sejr

| NordicBet Liga | 14 kommentarer
HB Køge-comeback sikrede vigtig sejr
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

HB Køge var nede med 0-1, men vendte det hele på hovedet og slog Fremad Amager med 3-1, da de to mødtes i 1. division søndag eftermiddag.

Hverken HB Køge eller Fremad Amager har imponeret i sæsonens indledning, og de kunne søndag hente deres blot anden sejr, da de ramlede sammen i landets næstbedste række.

HB Køge tog imod på sit nybyggede stadion og var ganske gæstfrie fra kampens begyndelse, selvom de selv skabte en del chancer i indledningen.

Efter 20 minutter lavede HB Køge en fejl i defensiven, og efter et par afleveringer kunne Sven Blummel sende læderet over stregen til Fremad Amager-føring.

Men så begyndte HB Køge at finde melodien.

Ni minutter efter Fremad Amagers mål leverede Tobias Christensen en flot aflevering frem i banen, og for enden af afleveringen stod Liam Jordan. Han bankede til bolden og scorede for anden kamp i streg – og så var HB Køge på 1-1.

Det blev også til HB Køge-føring før pausen. Stephan Petersen sendte 1. divisionstopscorer Martin Koch Helsted af sted mod mål, og han svigtede ikke. HB Køge kom på 2-1.

Det afgørende søm i Amager-kisten blev banket i efter 68 minutter, da Nemanja Cavnic efter et hårdt indlæg kom til at prikke bolden i eget net.

Dermed vandt HB Køge med 3-1 og fik altså sin sejr nummer to i sæsonen.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

14 kommentarer

Fremad amager fan 17:24          
kære Køge tillykke med sejren, det eneste positive set med fremad øjne var et en straffe redning af Dannevang , ellers var det et fremad hold uden selvtillid og kampgejst der mødte op til kamp idag ..,. Men nok om kampen og her en lille evaluering af dagen i Køge set med en udebane fans øjne.

Som pædagog har jeg lært at starte med det positive.
Tak til vagter, indgangs personale og pigerne i boden, i var alle venlige og søde mod os fans selvom der var brok og sure miner.

Jeg ved ikke om min kritik er til Køge eller DBU eller om i skal dele den, men nogen må tage ansvaret.

først møder man op til et udebanesnit hvor indgangen ligger på en byggeplads, ingen skiltning eller anden antydning om hvor man skal gå hen, det tog 20 minutter at finde og da man ankom, en time før kampstart var alle døre lukket, og intet personale at finde.

Da vi endelig kom ind ( 100+fans ), fik vi tildelt en lille tribune i fuld sol, overhovedet ingen steder med skygge eller overdækning, lidt surt for min kæreste og baby i barnevogn, der måtte tilbringe hele kampen bag tribunen.. heldigvis var der sol og ikke silende regn for os andre.

Toilet forholdene bestod af 3 Roskilde toiletter hvor dørene ikke kunne lukke, og toiletter som ikke skyllede ordenligt ud, så ingen rar oplevelse efter 15 minutter i kø.

Øl og madboden var en luge med to piger i boden, når 50 mennesker står i kø og fadølsanlægget ikke fungere 100 % så kan man regne ud at ventetiden blev 40 minutter, i stegende sol, priserne var til gengæld dyre og pølserne kolde.

Alle fremad fans var lukket inde bag hegn som en flok balladeskabende aber, og jeg har personligt aldrig følt mig mere ydmyget som udebane fan før..

Jeg har tænkt mig at boykotte Køge stadion fra nu af og til jeg og mine medfans får en undskyldning og forholdene i Køge bliver ændret drastisk ..

Mange sure hilsner en fremad fan
LillaPhoenix 17:51          
Vil give dig ret i at forholdene på Køge Stadion er kritisable.
Men sådan kan det også gå når man flytter flere år før et byggeri reelt er færdigt - og før det overhovedet kan tilbyde faciliteter der er bedre end det man brugte før.
Jens westh 18:01          
Jeg er helt enig i fremad amager fansenes kritik af tilskuerforholdene på køge stadion. Da vi kom 20 fans af hvidovre sidste år gik per rud meget op i at sørge for at vi ikke kom til at sidde på deres nye tribune. Vi blev henvist til samne byggeplads bag det ene mål uden overdækning i tilfælde af regn. Nu har vi i årevis hørt om deres nye fantastiske stadion, og så behandler de gæsterne fuldstændigt respektløst. Vil sige der intet ondt er skabt i de fans vi kom med, og de laver aldrig ballade. Det samme oplevede vi sidste søndag i næstved hvor vi også blev henvist til ståpladser i hjørnet af stadio. Uden mulighed for tag over hovedet. Her begyndte det at regne de sidste 15 minutter af kampen. En skandale og ren chikane. De skulle tage og behandle de mennesker der gider komme og se bold, i stedet for at chikanere dem.
AllanHH 18:15          
Det lyder som en meget trist oplevelse og som du beskriver det er det ikke i orden. Jeg vil mene at det er HB Køge der har ansvaret. Sammen med Køge Kommune der reelt ejer stadionet, hvilket der også blev bemærket i forbindelse med vandshowet, men i sidste ende er det som fan HB Køge man skal skyde på.

Der er lige kommet den tribune i enden, hvor fans af modstanderholdet tilsyneladende bliver placeret på, og indgangene er opdelt derefter, men forholdende skal være i orden og der bør også være skiltet ordentligt.

Fans af HB Køge har indtaget en lignende tribune på langsiden, og så vidt jeg husker, så stod Fremad Amager fansene på tribunen sammen med HB Køge fans sidst, vel og mærket uden nogen problemer som jeg lige så det.
madsenberg 19:09          
Jeg Kan kun give jer alle ret, det er pinligt at spiile på sådan et stadion , især når der står et stadion i Herfølge med 3500 siddepladser de fleste af alle der står bag HB"et i HB Køge føler også at Køge Kommune, HbK ledelse og sponsorerne pisser på os og alle udebanefans der kommer til Køge
Dybt Pinligt
Fremad amager fan 19:19          
Så enig, Herfølge stadion var fantastisk , og vi blev altid taget godt imod der både før, i og efter kampen.. det handler bare om at vise sine gæster respekt
H O fodbold 20:00          
Hvad gjorde i , da i spillede i 2. division..? forlangte i også Mums dækket tribune..?
Torsdag 19. september