Luk

HB Køge dukkede Horsens og dufter top seks

| NordicBet Liga | 46 kommentarer

Infoboks

HB Køge - AC Horsens 2-0
NordicBet Liga
5' 1-0 Nsungusi Effiong
71' 2-0 Nemanja Cavnic

HB Køge nærmer sig top seks, efter de mandag aften slog AC Horsens med 2-0 i NordicBet Ligaen. 

HB Køge havde brug for en sejr for at holde snor i top seks, da de mandag aften fik besøg af AC Horsens, der tilsvarende havde brug for tre point, men for at holde snor i de topholdene i NordicBet Liga.

Missionen startede dog bedst for HB Køge, der bragte sig foran efter bare fem minutters spil, da Joachim Rothmann blev spillet i dybden i venstre side af gæsternes felt.

Her snød han Horsens' defensiv med en smart skudfinte, inden han lagde den af til Effiong Nsungusi, der sparkede bolden i kassen med en kontrolleret inderside.

Et kvarter senere var Horsens ved at bringe balance i regnskabet, da Aron Sigurdarson først forsøgte sig fra kanten af feltet.

Oskar Snorre reddede, men Anders K. Jacobsen samlede riposten op og fik lagt den på tværs til Sigurdarson igen, der denne gang forsøgte sig med hælen, men igen stod Snorre i vejen og reddede til hjørne.

I det 32. minut var også Lubambo Musonda tæt på at udligne for Horsens, der sparkede på træværket, hvorefter bolden fortsatte ud til hjørne via ryggen på Oskar Snorre.

Kort før pausen var HB Køge tæt på at fordoble føringen, da Daniel Thøgersen listede et frispark over muren og ramte overliggeren, men det blev ved en 1-0-føring til HB Køge ved pausen.

Små 20 minutter inde i anden halvleg var Sigurdarson tæt på igen, da han sendte panden på et indlæg, men Snorre reddede på ny i Køge-kassen.

I stedet blev det 2-0 til HB Køge i det 71. minut, da Pierre Larsen lagde et hjørnespark tæt ind under mål, hvor Nemanja Cavnic steg til vejrs og stangede bolden i nettet.

Få minutter senere var Horsens' Magnus Jensen ved at give gæsterne en livline, da Snorre gik galt af et indlæg, men tæt under mål sparkede den unge Horsens-spiller over kassen.

Derfor blev det ved en 2-0-sejr til HB Køge, der nu står noteret for 15 point på syvendepladsen – seks point færre end Horsens, der ligger nummer fem.


Af Andreas Roesen

46 kommentarer

Yellowroad 20:22          
Virkelig flot drenge, på bare 7 kampe har i pisset det hele væk, mens i har ævlet som har i siddet på en lyserød sky om at oprykning er lige om hjørnet så snart vi får den næste sejr.

Jeg kan nu konstatere at vi har høstet sølle 8 point på 7 kampe, vi taber til et hold der er 2 point over stregen og for et par runder siden var den oplagte favorit til at rykke ned, de eneste sejre vi har er mod Hobro og NFC, det er nu FULDSTÆNDIG soleklart at vi ikke rykker op, men derimod skal spille for at komme med i top 6 og udover det spille for at undgå nedrykning, når man taber til Køge, næsten taber til VIF og kun med hiv og sving kan vinde over Blokhus og NFC så står den altså på at undgå nedrykning.

Jeg kan også konstatere at AK er den nye Brock Madsen, ligeså teknisk elendig og uduelig og uden nogen som helst fart, der tog SE i den grad røven på os, hold da helt kæft et flop af dimensioner, vi har nu haft de dårligste angribere i dansk fodbold i nyere tid, den traumatiske firkløver: Pohl, Brock, Junker samt AK, hvis det ikke var fordi det var et professionelt fodboldhold ville det jo være komik på ekstremt højt plan.

AK må simpelthen have en spilletidsklausul i sin kontrakt, jeg nægter at tro på at han bare har spillet inde fordi han er bedre end de andre på positionen, mener han har spillet 11 kampe i streg nu uden mål, mens stort set alle andre er røget ud på trods af gode præstationer og derved tabt ALT motivationen (Aron, Tonny, Thor Lange, Riisgaard Jensen osv), Tengstedt har heller ikke scoret et eneste mål siden AK kom til klubben, kan være det er derfor han har lugtet lunten og meldt sig "syg", så han kan være med til at udstille hvor ringe AK er. Smid den nulbon til AK på bænken og få ham LANGT væk fra den her trup.

Jeg sagde godt nok inden sæsonen er det bliver til en lunken top 6 placering, men ser ingen grund til at vi ikke kan rutsje hele vejen ned til top 10 - top 8, med det her spil henter NFC og EFB os HELT SIKKERT.

JBA har fejlet og ligner en der er ligeglad, er desværre nødt til at erkende at han ikke er det rigtige valg, fyr manden og kom videre og tag lige direktør Nielsen med iøvrigt.

Vi har nu formået at ødelægge alle de tilbageværende offensiv spilleres selvtillid pga at stjerne AK skulle have plads i start 11´eren (givet mange af dem er også elendige og Tengstedt er en humørspiller og på ingen måde ham der kommer til at bombe mål ind for os). Vores mest scorende spillere udover Tengstedt er en centerback og en wingback.

JBA du har fejlet i den grad og at have brugt AK i sådan en grad og dræbt det allersidste håb om oprykning på trods af at flere fans meldte ud at manden ikke var tilnærmelsesvis god nok, du har fejlet spillet er slut for denne gang. Har ingen anelse hvilken anden træner vi skal have, men denne her tråd må godt komme med nogen bud, såfremt folk har en i sigte.

Iøvrigt skide godt med investeringen i ungdomsarbejdet når man ikke bruger de unge og lader Kruse rådne op på bænken, det skal nok blive sjovt til næste år om vi overhovedet får lov at blive i 1. liga når vi ender på en 8-9 plads i 1. division.
piben 20:25          
Var det her JBA´s sidste kamp i spidsen for ACH?

Det her, det er ikke acceptabelt!
Lange32 20:27          
JBA tag dit tøj og smut.
ACH-fan 20:28          
Fyr Jens Berthel. Nu!
girty 20:28          
Godt jeg valgte at se tiden an, mht at investere i et sæsonkort

Tror vist vi skal være EKSTREMT GLADE, hvis vi ender blandt de 6 øverste……..
firealarm 20:29          
Jeg synes det går fremad! I modsætning til tidligere kampe, stod AK næsten ikke offside i dag.
janbo 20:30          
Horsens er spilstyrende, men meget ineffektive foran mål.
Det var Køges held.
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar