Luk

HB Køge evaluerer Stückler efter sæsonen

| HB Køge | 5 kommentarer
HB Køge evaluerer Stückler efter sæsonen
Foto: HB Køge

Infoboks

FC Fredericia - HB Køge
NordicBet Liga (24/10)
NordicBet 1,83 3,75 3,90
Oddset 1,72 3,95 4,40

Daniel Stücklers kontrakt med HB Køge udløber efter denne sæson, men klubben venter ifølge sportsdirektør Per Rud med at tage stilling til angriberens fremtid.

HB Køge skrev i vinter kontrakt for resten af sæsonen med angriberen Daniel Stückler, der kom til klubben, efter han ikke fik sin kontrakt forlænget med Brøndby.

Indtil videre har skiftet ikke været den store succes for Stückler, der har spillet syv kampe for HB Køge, uden det har kastet mål af sig.

Sportsdirektør Per Rud vil dog vente til slutningen af sæsonen, før klubben tager en beslutning omkring Stückler.

- Aftalen med ham er, at vi kigger på det, når sæsonen er slut, siger Per Rud til bold.dk.

HB Køge befinder sig på sjettepladsen i 1. division med ni point op til oprykningspladserne, og med gårsdagens salg af topscorer Marc Rochester er vejen som udgangspunkt banet for Stückler.

Han mangler dog endnu at vise, at han kan tage skridtet fra ungdomstalent i Brøndby til seniorspiller i HB Køge.

- Det er jo noget andet at spille ungdomsfodbold end seniorfodbold. Vi har givet ham et halvt år til at vise, at han kan tage det step op, ligesom han også selv skal være glad for at være her, siger Per Rud til bold.dk.

Daniel Stückler har tidligere spillet i Herlev og Lyngby som ungdomsspiller. I Brøndby nåede han 14 førsteholdskampe, hvoraf to var fra start.

bold@bold.dk


Af Andreas Søndergaard Petersen
Tirsdag 22. oktober
Mandag 21. oktober