Luk

HB Køge får millioner: Stadion færdigt i 2025

| NordicBet Liga | 27 kommentarer

Infoboks

Hvidovre IF - HB Køge
NordicBet Liga (22/10)
Oddset 1,92 3,40 3,95
bet365 1,85 3,50 3,75

En millionindsprøjtning fra Køge Kommune gør, at HB Køges hjemmebane, Capelli Sport Stadion, ventes at stå færdig i 2025.

HB Køge igangsatte for flere år siden arbejdet med et nyt stadion, og nu kan 1. divisionsklubben langt om længe øjne færdiggørelsen.

I Køge Kommunes nye budgetaftale for 2022-25 er der et tillægsforlig, der byder på en indsprøjtning på 19,4 millioner kroner til at færdiggøre Køge Idrætspark.

HB Køges hjemmebane, Capelli Sport Stadion, ventes at stå færdigt i 2025, og de afsatte midler skal blandt andet gå til infrastruktur omkring Køge Idrætspark i form af forbedring af trafiksikkerheden og et øget antal parkeringspladser.

- Det her projekt blev sat i gang for fem-seks år siden og jeg er utrolig glad for, at man nu har fået de sidste ting på plads, så man kan få færdiggjort Køge Idrætspark, siger HB Køges bestyrelsesformand, Søren Storgaard.

- Det her er fundamentet for, at vi kan skabe en yderligere platform for den udvikling, vi er inde i og sørge for, at klubben kan forsætte den rejse, den er ude på. Derudover betyder aftalen også meget for Køge by.

- Køge er et vækstcentrum og det betyder også, at hvis vi skal skabe yderligere aktivitet i byen, så er det uvurderligt, at vi får det her stadion. Vi kan få tiltrukket nogle større arrangementer, koncerter og internationale kampe på baggrund af den her nyhed.

- Køge er gået fra at være en provinsby til en regionshovedstad, og det udvikling forsætter kun med den her nyhed. Det er fundamentet for den rejse HB Køge er i gang med, så enkelt kan det siges.

Udover Capelli Sport Stadion indebærer Køge Idrætspark også en stor indendørshal lige ved siden af stadion.


Af Sara Margren
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober