Luk

HB Køge forlænger med tidligere PL-stopper

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
HB Køge forlænger med tidligere PL-stopper
Foto: HB Køge

HB Køge og Matthew Briggs har forlænget kontrakten, så de to parter nu har papir på hinanden frem til udgangen af 2020. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Midt i august præsterende HB Køge en forstærkning af defensiven, da 28-årige Matthew Briggs blev hentet ind til truppen.

Forsvarsspilleren, der fik sin fodboldopdragelse i Fulham, hvor han fik debut som 16-årig og siden spillede 13 Premier League-kampe for klubben, fik i første omgang en kontrakt med HB Køge frem til udgangen af 2019.

Efter fem kampe i HB Køge-trøjen har de to parter set hinanden nok an, og aftalen er blevet forlænget frem til udgangen af 2020. Det oplyser 1. divisionsmandskabet på klubbens hjemmeside.

– Briggs er trådt ind i gruppen med stor modenhed og selvsikkerhed. Han har en god fart og en fin teknik, som passer godt til vores spillestil, siger cheftræner Morten Karlsen.

- Samtidig er der også en række områder, hvor han fortsat kan forbedre sig, så derfor er det fint at få mulighed for at blive ved med at arbejde med ham, så vi sammen kan udvikle ham og holdet.

Matthew Briggs spiller sin sjette kamp for HB Køge senere fredag, hvor han er i startopstillingen til kampen mod Hvidovre IF.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 20. oktober