LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

HB Køge forlænger med ung forsvarsspiller

| NordicBet Liga | 1 kommentar
HB Køge forlænger med ung forsvarsspiller
Foto: HB Køge
1. divisionsklubben har forlænget kontrakten med den unge forsvarsspiller Marian Huja frem til sommeren 2021, oplyser klubben.

Den unge portugisiske midterforsvarer Marian Huja har vist sig så godt frem i HB Køge i efteråret, at parterne nu har valgt at forlænge samarbejdet.

19-årige Huja, der kom til klubben i sommer, har nemlig underskrevet en ny kontakt frem til sommeren 2021, skriver HB Køge i en pressemeddelelse.

- Vi kunne godt se et stort potentiale, men på det tidspunkt var Marian så langt fra kamptræning, at vi bad ham gå hjem og give den en skalle i ferien og starte op med holdet. Det var lige præcis, hvad han gjorde, og vi gav en seks måneders kontrakt til ham, siger direktør Per Rud i meddelelsen.

- Den er nu forlænget i to og et halvt år, og det er vi meget glade for. Marian er en super fyr på- og uden for banen. Meget målrettet og en spiller lige efter HB Køges værdier. Det er stærkt gået at gå direkte ind i startopstillingen, hvor han været fast mand hele sæsonen, siger Rud.

Marian Huja har spillet fuld tid i 17 ud af HB Køges 19 ligakampe i denne sæson. Han havde karantæne i de sidste to opgør inden vinterpausen

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

1 kommentar

JytteRolf 18:38          
Ham og Enemark bør være makkerpar allerede fra Nytår. Bozga kan så være backup.
Tirsdag 23. april