LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

HB Køge: God mulighed for Wohlgemuth

| International | 2 kommentarer
HB Køge: God mulighed for Wohlgemuth
Foto: Getty Images
HB Køges Mikkel Wohlgemuth prøvetræner i denne uge hos svenske IFK Göteborg, men HB Køge har endnu ikke talt med den svenske klub om en eventuel handel.

HB Køges midtbaneprofil Mikkel Wohlgemuth træner i disse dage med hos Allsvenskan-klubben IFK Göteborg.

I HB Køge er opstarten frem mod foråret i 1. division ellers gået i gang, men klubben har givet Wohlgemuth tilladelse til at prøve sig af i den svenske klub.

HB Køges sportsdirektør Per Rud forklarer, at klubben ikke ville stå i vejen for muligheden, efter Wohlgemuth har præsteret på et højt niveau for klubben gennem flere sæsoner.

- Mikkels rådgiver spurgte, om det kunne være en mulighed for ham at prøvetræne deroppe, og det følte vi ikke, vi ville sige nej til, siger Rud til bold.dk.

- Mikkel er på vej ind i tredje år hos os nu og har været en virkelig god repræsentant for HB Køge. Han har stort set spillet samtlige kampe for os, siden han kom hertil, og derfor ville vi give ham lov til denne mulighed – også fordi, det er minimalt, hvad det har af konsekvenser for os i forhold til opstarten.

Per Rud understreger, at HB Køge endnu ikke har talt med IFK Göteborg om en eventuel handel.

- Hvis Mikkel gør det godt deroppe, og IFK Göteborg vil have ham, vil der blive tale om en ganske almindelig transfer, som følger markedets mekanismer.

- Det er ikke sådan, at vi bare lader ham gå, og vi har ikke talt med Göteborg om noget endnu. Vi venter og ser, hvad der kommer til at ske, siger Rud.

22-årige Wohlgemuths kontrakt med HB Køge løber til udgangen af 2018.

mikkel@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar