LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

HB Køge har sorte tal på bundlinjen

| NordicBet Liga | 9 kommentarer
HB Køge har sorte tal på bundlinjen
Foto: Getty Images

Infoboks

HB Køge - Hvidovre
NordicBet Liga (24/03)
bet365 1,90 3,60 3,80
NordicBet 1,92 3,55 3,75
Oddset 1,80 3,70 4,30

Se England - Tjekkiet

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Advertisement
HB Køge har præsenteret et overskud på 163.000 kroner, og det er andet år i træk, at klubben fremviser sorte tal på bundlinjen.

HB Køge præsenterede onsdag sit årlige regnskab på en generalforsamling, og klubben kunne fremvise sorte tal på bundlinjen for andet år i træk.

Et overskud på 163.000 kroner er nemlig facit, oplyser klubben på sin hjemmeside. Resultatet er ikke inklusiv salget af Malte Amundsen til Rosenborg, da skiftet faldt på plads efter regnskabsafslutningen.

- Den ønskede målsætning har i overensstemmelse hermed været, at der skulle skabes balance mellem indtægter og udgifter uden hensyntagen til eventuelle transferindtægter. Vi er tættere på det mål end vi nogen sinde har været, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Vi har tillige i den forgangne sæson haft spillere, som har været i andre klubbers søgelys, og det har også været muligt at foretage spillersalg. Klubbens økonomiske situation har gjort, at Per Rud i en række situationer enten har afventet eller sagt nej til spillersalg, idet den økonomiske situation ikke har tilsagt at spillersalg nødvendigvis har skullet afvikles.

HB Køge vil i den kommende sæson fokusre yderligere udvikling af klubbens talenter.

Se England - Tjekkiet Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren
Fredag 22. marts
Torsdag 21. marts