LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

HB Køge har sorte tal på bundlinjen

| NordicBet Liga | 9 kommentarer
HB Køge har sorte tal på bundlinjen
Foto: Getty Images

Infoboks

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
HB Køge har præsenteret et overskud på 163.000 kroner, og det er andet år i træk, at klubben fremviser sorte tal på bundlinjen.

HB Køge præsenterede onsdag sit årlige regnskab på en generalforsamling, og klubben kunne fremvise sorte tal på bundlinjen for andet år i træk.

Et overskud på 163.000 kroner er nemlig facit, oplyser klubben på sin hjemmeside. Resultatet er ikke inklusiv salget af Malte Amundsen til Rosenborg, da skiftet faldt på plads efter regnskabsafslutningen.

- Den ønskede målsætning har i overensstemmelse hermed været, at der skulle skabes balance mellem indtægter og udgifter uden hensyntagen til eventuelle transferindtægter. Vi er tættere på det mål end vi nogen sinde har været, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Vi har tillige i den forgangne sæson haft spillere, som har været i andre klubbers søgelys, og det har også været muligt at foretage spillersalg. Klubbens økonomiske situation har gjort, at Per Rud i en række situationer enten har afventet eller sagt nej til spillersalg, idet den økonomiske situation ikke har tilsagt at spillersalg nødvendigvis har skullet afvikles.

HB Køge vil i den kommende sæson fokusre yderligere udvikling af klubbens talenter.

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

9 kommentarer

VIF57 12:27          
Føj Køge, hvad bilder I jer ind...I skal jo gøre som de fleste andre. Køre med total uansvarlig købmandskab, og håbe at sugardaddy spæder i kassen.
vbkbh 12:47          
Respekt for at kunne køre et tophold i 1.division med overskud. Det må man bare anerkende.
bruger 151464 13:04          
Stærkt...
Globus 13:07          
Dejligt at se noget økonomisk ansvarlighed, det kunne de lære noget af i f.eks. Roskilde. Men ingen tvivl om at det er en svær størrelse at køre fuldtids eller noget nær fuldtids setup i 1. division.
boutros 13:14          
Imponerende
SuperSE 13:15          
Er der fuldtidssetup i HB Køge? Eller er det sådan, at omkring halvdelen af truppen er på fuld tid?
sparkliz 13:47          
Hvis i så lige tæver EFB, og muligvis ender i top 3. Så i sku nok det eneste top 3 hold med sorte tal, uden tvivl :D
Tirsdag 21. august