LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

HB Køge-helt: Kan vise sig at blive vigtigt

| NordicBet Liga | 4 kommentarer
HB Køge-helt: Kan vise sig at blive vigtigt
Foto: HB Køge
´Andreas Hansen reddede straffe i tillægstiden og reddede dermed HB Køge et point, som kan vise sig vigtigt i sidste spillerund.

Andreas Hansen blev onsdag aften den store helt for HB Køge, da han i tillægstiden reddede straffespark og dermed et point i kampen mod Viborg.

Den 22-årige målmand afventede længe og endte med at gå til den rigtige side på Andreas Albers' spark.

- Da han var ved at løbe til bolden, tænkte jeg, at han ville sparke hårdt i midten, så jeg blev stående i lang tid. Så kunne jeg nå med i venstre side og redde den, forklarer en glad HB Køge-keeper.

- Den kan jo vise sig at blive vigtig, hvis vi vinder i Esbjerg. Det er rigtig fedt, for det er det, jeg er her for. Samtidig giver det også selvtillid.

Det ene point mod Viborg betyder nemlig, at HB Køge har alt at spille for i sidste spillerunde, hvor de skal møde Esbjerg. Med en sejr kan de stadig nå tredjepladsen, hvis andre resultater flasker sig.

- Vi skal ud og give den fuld gas i Esbjerg. Vi skal tro på det hele vejen og så håbe at de andre resultater flasker sig. Men det vigtigste er helt klart at vi gør alt for at vinde. Det tror jeg fuldt og fast på at vi kan, slutter Andreas Hansen.

Andreas Hansen blev kåret som årets spiller i HB Køge sidste år.

bold@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar