LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

HB Køge-helt: Kan vise sig at blive vigtigt

| NordicBet Liga | 4 kommentarer
HB Køge-helt: Kan vise sig at blive vigtigt
Foto: HB Køge

Infoboks

HB Køge - Viborg 1-1
1. Division
15' 0-1 Jonas Kamper
90' 1-1 Martin Koch Helsted

Stream FCK - CSKA Sofia og Brøndby - Subotica på Eurosport Player 

Kom i gang nu på Eurosport Player

Advertisement
´Andreas Hansen reddede straffe i tillægstiden og reddede dermed HB Køge et point, som kan vise sig vigtigt i sidste spillerund.

Andreas Hansen blev onsdag aften den store helt for HB Køge, da han i tillægstiden reddede straffespark og dermed et point i kampen mod Viborg.

Den 22-årige målmand afventede længe og endte med at gå til den rigtige side på Andreas Albers' spark.

- Da han var ved at løbe til bolden, tænkte jeg, at han ville sparke hårdt i midten, så jeg blev stående i lang tid. Så kunne jeg nå med i venstre side og redde den, forklarer en glad HB Køge-keeper.

- Den kan jo vise sig at blive vigtig, hvis vi vinder i Esbjerg. Det er rigtig fedt, for det er det, jeg er her for. Samtidig giver det også selvtillid.

Det ene point mod Viborg betyder nemlig, at HB Køge har alt at spille for i sidste spillerunde, hvor de skal møde Esbjerg. Med en sejr kan de stadig nå tredjepladsen, hvis andre resultater flasker sig.

- Vi skal ud og give den fuld gas i Esbjerg. Vi skal tro på det hele vejen og så håbe at de andre resultater flasker sig. Men det vigtigste er helt klart at vi gør alt for at vinde. Det tror jeg fuldt og fast på at vi kan, slutter Andreas Hansen.

Andreas Hansen blev kåret som årets spiller i HB Køge sidste år.

bold@bold.dk

Stream FCK - CSKA Sofia og Brøndby - Subotica på Eurosport Player  Kom i gang nu på Eurosport Player
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

4 kommentarer

Hovedstadendanskemestre 17:06          
Virker usandsynligt at HB Køge skulle slå Esbjerg på udebane, imens Viborg hjemme skulle tabe til Braband og Vensyssel ude over Fredericia.

HB skulle bare have kendt deres besøgstid dette forår og ikke have tabt 3-0 hjemme til Nykøbing, spille uafgjort imod Skive og smide en 1-0-føring hjemme ved pausen imod Vensyssel med 2 selvmål.
Gladbach 19:18          
Alt kan ske i fodbold. Kom så HB Køge. I gør det godt. Hilsen fra en Vejle fan.
kim N 23:32          
Dejligt at høre noget posetivt fra en VB fan, vi håber i tager en hurtig 3-0 føring i Thisted og afgør oprykningen hurtigt så EfB mister gejsten og HB Køge kan få den sejr.Det bliver dog svært da 2 andre resultater også skal flaske sig.Kom så VEJLE
MKilgallon 23:40          
HB skulle bare have kendt deres besøgstid dette forår og ikke have tabt 3-0 hjemme til Nykøbing, spille uafgjort imod Skive og smide en 1-0-føring hjemme ved pausen imod Vensyssel med 2 selvmål.
Åååååh sådan kan alle hold jo sige.
Viborg skulle ikke have tabt 3-0 i Sundby Idrætspark, smidt 3-1 på Falster og spillet 0-0 i Århus.
Onsdag 15. august
Tirsdag 14. august