LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

HB Køge henter FCK-talent

| Danmark | 1 kommentar
18 år siden i dag: Genoplev Zumas fabelagtige saksespark mod Brøndby her
HB Køge henter FCK-talent
Foto: HB Køge

HB Køge har hentet den 18-årige forsvarspiller Oliver Sonne i FC København. 

Efter halvandet år i FC Københavns ungdomsafdeling skifter en 18-årige forsvarsspiller Oliver Sonne tilbage til HB Køge. 

- Oliver er lokal og har været i moderklubben Herfølge Boldklub og HB Køge som både U17 og U19-spiller. Han kender derfor klubben, og vi er glade for at byde ham velkommen hjem. Oliver er højre back, men kan også spille centralt i forsvaret. 

- I HB Køge får Oliver mulighed for at bevise sig og for at tage skridtet fra ungdoms- til voksenfodbold, og vi tror på, at vi kan hjælpe ham med at tage det skridt og samtidig hjælpe hans videre udvikling godt på vej, siger HB Køges sportsdirektør Per Rud til klubbens hjemmeside. 

Sonne har allerede trænet med et par uger op til ferien. 

- Oliver viste sig godt frem. Han er godt skolet i både HB Køge i de tidlige år, og senest i FCK de seneste år. Han er teknisk god, hurtig i tanke og med god dynamik, siger cheftræner Morten Karlsen. 

Sonne og HB Køge har lavet en toårig aftale. 

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

1 kommentar

Skytte 13:00          
Virker som en noget spinkel CB. Nogen der har set lidt kampe med ham - var han OK spillende i FCK men havde blot for stor konkurrence og ønskede at spille fast eller var talentet bare ikke større?
Søndag 16. juni