Luk

HB Køge henter PL's næstyngste debutant

| NordicBet Liga | 2 kommentarer
HB Køge henter PL's næstyngste debutant
Foto: HB Køge

HB Køge har mandag aften præsenteret to nye spillere med landskampe på CV'et. Guyanesiske Matthew Briggs med Premier League-kampe på CV'et og costaricanske Pablo Arboine er nye spillere i 1. divisionsklubben.

1. divisionsklubben HB Køge kan mandag aften præsentere to nye spillere på kontrakter, der løber året ud. Begge spillere har landskampe under bæltet.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside, hvor særligt den 28-årige forsvarer Matthew Briggs, som er født i England har et spændende CV.

Han fik nemlig sin fodboldopdragelse i engelske Fulham, som han debuterede for i Premier League som 16-årig - en debut der gjorde Briggs til den næstyngste debutant nogensinde i Premier Leager. I alt har Briggs 13 Premier League-kampe på CV'et samt 12 Europa League-kampe.

Desuden har han spillet 24 kampe i Championship, mens han med sit delte statsborgerskab har repræsenteret Guyana 4 gange.

De seneste år er dog blevet tilbragt i lavere rangerende engelske klubber, som Maldon/Tiptree og Coggeshall Town.

HB Køges anden nye spiller er den 21-årige midtstopper Pablo Arboine, som har underskrevet en kontrakt, som løber 2019 ud.

Han skifter fra norske Sarpsborg, hvor han spillede, da han i februar fik debut på det costaricanske landshold. Siden er spilletiden i Sarpsborg dog udeblevet, og det samme er landskampene.


Af Jonas Dalgård

2 kommentarer

konggard 20:18          
Matt Briggs is on fire...! :)

Selv tak Køge og Herfølge fans
Jax Lothbrok 21:05          
Matthew Briggs - en legende fra FM.
Mandag 19. august
Søndag 18. august