Luk

HB Køge henter Stückler i Brøndby

| Danmark | 9 kommentarer
HB Køge henter Stückler i Brøndby
Foto: Getty Images

Infoboks

HB Køge - FC Roskilde
NordicBet Liga (20/10)
bet365 1,80 3,75 4,20
NordicBet 1,76 3,90 4,10
Oddset 1,75 3,95 4,20

HB Køge har hentet den unge angriber Daniel Stückler, hvis kontrakt med Brøndby IF udløber ved årsskiftet.

Efter at have tilbragt tre år hos Brøndby IF skulle Daniel Stückler på jagt efter en ny klub, da hans kontrakt, der udløb ved årsskiftet, ikke ville blive forlænget.

Nu er fremtiden på plads for 19-årige Stückler, der skifter til HB Køge. Den unge angriber har underskrevet en kontrakt for resten af sæsonen.

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Mit mål er Superliga med HB Køge, og med mit kendskab til truppen og staben, så mener jeg godt vi kan drømme om en topplacering, siger Daniel Stückler ifølge klubbens hjemmeside.

- Der er mange dygtige unge spillere, og jeg har selv spillet sammen med Mads Juel Andersen, Andreas Hansen og Kristian Andersen, og så havde jeg Henrik Lehm som træner på U19 og som A+ træner omkring Superligatruppen i Brøndby, siger han.

Stückler nåede at spille 14 kampe for Brøndby, hvoraf 12 var fra bænken.


Af Peter Miles

9 kommentarer

sennid86 20:06          
Vi smider mange talenter ud af døren, håber ikke det er dumt :)
AlleBrugernavneErOptaget 20:45          
Manden vil jo spille fodbold. Så længe Brøndby har Pukki, Wilchek, Nilsson og Urena ville det set sort ud mht gennembrud.

Han har gjort det udemærket når han fik chancen. Men Pukki/Wilchek findes ikke bedre i ligaen. Måske lige bortset fra Cornelius/Santander når de altså ikke er skadet. Vi må se.
Afløseren 20:55          
Fremragende signing af HB Køge nu når de sendte Jeppe Simonsen hjem til Sønderjyske. Jeg håber han finder sit niveau. Han blev udråbt til et kæmpe talent som 16-årig, men slog aldrig igennem. Jeg tror Køge har gjort et lille scoop her.
A. Herzog 21:17          
Godt sign´et af HB Køge. Troede umiddelbart at han ville ryge til en superligaklub - synes faktisk også at han har niveauet til det. Jeg håbede at man havde forlænget og så efterfølgende udlejet ham, men sådan skulle det ikke gå. Held og lykke til Stückler. A. Herzog
Steph04 22:45          
Rigtig god signing af HB Køge
Lakris 23:56          
Han blev udråbt til et kæmpe talent som 16-årig, men slog aldrig igennem. Jeg tror Køge har gjort et lille scoop her.
Altså han fik jo aldrig rigtig muligheden for at slå igennem.

Og ja, Køge har gjort et lille scoop.
makhitta 00:43          
Hvis jeg fik en tier for hvergang Bif i medierne udråbte en af deres egne knægte som århundredets talent, så var jeg en ganske velhavende mand i dag😂
Søndag 20. oktober
Lørdag 19. oktober