LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

HB Køge henter ung Brøndby-forsvarer

| Danmark | 16 kommentarer
Highlights: Suveræne Brøndby sejrede mod Subotica
HB Køge henter ung Brøndby-forsvarer
Foto: HB Køge
HB Køge har lejet den 19-årige Brøndby-forsvarsspiller Christian Enemark, skriver klubben på sin hjemmeside.

HB Køge havde i sidste sæson Brøndby-backen Gregers Arndal-Lauritzen på leje. I denne sæson kommer de også til at have en back fra Brøndby, denne gang er der dog tale om Christian Enemark.

1. divisions-klubben har hentet den 19-årige højreback Enemark på en et-årig lejeaftale, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Vi ser Christian som et stort forsvarstalent i sin årgang, og vi er glade for at have fået muligheden for at hente ham hjem til HB Køge. Christian er en lederskikkelse på banen, og han har nogle rigtig stærke egenskaber, der passer godt til vores klub, siger Per Rud til klubbens hjemmeside.

- Christian er lige kommet tilbage fra en skade, men har trænet hårdt op igen. Christian har altid gået forrest, og er klar til at kæmpe hårdt for at bevise sit værd.

Enemark rykkede tilbage i 2015 fra netop HB Køge til Brøndby, hvor han siden har spillet to Superliga-kampe. Han kan spille både højreback og i midterforsvaret.

Hans kontrakt med Brøndby udløber til sommer, når lejekontrakten også gør.

Se Manchester City - Tottenham Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

16 kommentarer

bruger75 10:46          
Et masterclass talent som ikke bliver til noget i Brøndby. Ingen overraskelse
Mdeden 10:56          
19 årig spiller der tager spilletid i 1. div og du konkluderer at han ikke bliver til noget?
Spejl blank 11:13          
Man siger normalt, at det er flot, hvis man kan producere 1-2 spillere til 1. holdstruppen om året fra talentafdelingen.

Det gør MasterClass sådan set stadig. Kan de så også komme på holdkortet og blive en stamspiller er så en anden sag. Her er FCN outstanding, mens FCM og AaB også gør det godt.

Et hurtigt kig på FCM, FCK og Brøndbys fortrukne startopstillinger og status for deres talentarbejde er følgende:

- Brøndby 0,5 (Kabongo er begyndt at starte inde)
- FCK 0
- FCM 3-4 (Svea, Duelund, Paul og så et par stykker mere på skift)

FCM outperformer FCK og Brøndby på evnen til, at få talenterne ind i startopstillingen. Mens FCK og Brøndby sådan set bare ligner sig selv. Der popper nogle talenter op engang imellem. F.eks. Cornelius og Delaney hos FCK og Durmisi & Co hos Brøndby.

Så alt er som det plejer.
MNH 11:32          
Et masterclass talent som ikke bliver til noget i Brøndby. Ingen overraskelse
Endnu en fuldstændig ubrugelig one-liner fra en anonym bold-bruger i en Brøndbynyhed. Ingen overraskelse.

OT: Fint for Enemark hvis han kan få spilletid hos HB Køge i denne sæson. Det er jo set før at spillere blomstrer op, når de får "nyt" græs under fødderne. Så kan man jo holde øje med ham de næste 6-8 måneder og se, om der er noget at bygge videre på evt. Med konkurrencen pt. på Brøndbys førstehold, skal der jo noget exceptionelt til, at spille fast. Så alt i alt, en god løsning for alle parter.

#forzabrøndby
Cerezo 11:45          
Det lejemål var ganske forventet og Brøndby har efterhånden en ganske god "farmerklub" i HB Køge. Som sådan enig med MNH men Enemark skal virkelig gøre det godt i 1. division for at BIF ikke bare skal lade hans kontrakt løbe ud. Jeg tror at vi kommer til at se flere lejemål den nærmeste tid og de oplagte er Arndal-Lauritzen, Blazek og Bruus pga. deres unge alder og relativt lange vej til spilletid.
Hendrixen 11:57          
@MNH

Hvis du nu havde undladt den første linje, havde dit indlæg været spot-on.
Jeg synes faktisk, det er relevant at diskutere alle aspekter af et fodboldholds/en klubs ageren.
Hvis du mener, der er (for) mange tåbelige one-liners specifikt i Brøndby-trådene, - og du ønsker, at det ændrer sig, så er den bedste medicin:

1) At ignorere de åbenlyst tåbelige indlæg. (Evt. anmelde dem).
2) At sørge for, at de svar, man giver, er eksemplariske, - også selvom man svarer på noget, man synes er tåbeligt.

Ingen vinder noget som helst på, at der sparkes tilbage, - det leder kun til yderligere afsporing af debatten.

@Spejl blank - godt indspark.

@Bruger75: Hvis du har et eksempel på en klub, der både formår at være konkurrencedygtig som minimum på nationalt niveau og har en hit-rate på 100% ift. en førsteholdstrup bestående af talenter udviklet i samme klubs ungdomsafdeling, - så er der rigtig mange, der gerne vil høre mere om det.

Mvh Hendrixen
HGW 12:02          
Enemark har jo stadigvæk mulighed for at blive til noget i Brøndby. Faktisk bliver muligheden større nu, hvor han får spilletid i en stærk næstbedste række og forhåbentlig kan bygge videre på sin udvikling.

Held og lykke til Enemark.
Lørdag 20. april
Fredag 19. april