LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

HB Køge-kaptajn: 1. division er historisk stærk

| NordicBet Liga | 2 kommentarer
Dynekongen Lars Larsen åbner for køb af Silkeborg IF
HB Køge-kaptajn: 1. division er historisk stærk
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

HB Køge - Hvidovre
NordicBet Liga (24/03)
bet365 1,90 3,60 3,80
NordicBet 1,93 3,55 3,70
Oddset 1,80 3,70 4,30

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
HB Køges anfører Henrik Madsen mindes ikke at have spillet i en 1. division, som er så stærk, som den er i denne sæson.

HB Køge fik en fremragende start på sæsonen, da holdet vandt hele syv af holdets første ni kampe i 1. division.

Efter sejren på 3-1 over Thisted midt i september gik HB Køge dog i stå og vandt derefter blot en enkelt af holdets sidste ti kampe i efteråret.

- Vi kan dele vores efterårssæson op i to dele. I de første ni-ti kampe leverede vi på et rigtig højt niveau, hvor vi skrabede helt vildt mange point sammen, men så ramte vi desværre en uacceptabel periode, siger Madsen til bold.dk.

- Vi hentede én sejr i de sidste ti kampe, og det var virkelig ikke godt nok. Det skal dog siges, at vi, i mange af de kampe, vi tabte, gjorde de rigtige ting - faktisk spillede vi langt hen ad vejen, som vi gjorde i de første kampe, men målene og skarpheden manglede.

Efter den glimrende sæsonstart og tilsvarende dårlige afslutning på efteråret overvintrer HB Køge på 7.-pladsen i 1. division med to point op til FC Fredericia på 3.-pladsen og syv point ned til Hvidovre under stregen.

Henrik Madsen har adskillige kampe i 1. division på cv'et og mindes ikke at have spillet i så stærk en 1. division, som tilfældet er i denne sæson.

- 1. division er både vildt spændende og jævnbyrdig i denne sæson. Jeg har jo spillet rigtig mange sæsoner i 1. division, og der er virkelig sket meget i niveauet over årene. Det er meget tæt i hele rækken, og der er virkelig mange dygtige hold.

- Der er kæmpe forskel på, hvor rækken var for fem-ti år siden, og hvor den er i dag.

- Dengang kunne man ofte hurtigt se, hvilke hold der ville blive tophold, og hvilke der ville blive bundhold, men sådan er det ikke i dag, hvor alle hold har en vis kvalitet, og jeg har ikke set divisionen stærkere.

HB Køge fik før sæsonen Morten Karlsen ind som ny cheftræner, og Henrik Madsen tror på, at HB Køge kommer stærkt ud til foråret efter en opstart, hvor der kan blive arbejdet godt igennem med tingene.

- Vi er kommet os over den dårlige slutning på efteråret, for vi har analyseret det hele og ved udmærket godt, hvad vi skal gøre bedre fremadrettet.

- Det var en kaotisk sommer med rimelig stor udskiftning i truppen og en ny træner, men nu får vi en god, lang vinteropstart, hvor vi kan få styr på nogle ting, og jeg er sikker på, at vi får en stærk udgave af HB Køge at se i foråret, siger Madsen til bold.dk.

HB Køge åbner foråret den 3. marts med en hjemmekamp mod FC Fredericia.

mikkel@bold.dkSe alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Fredag 22. marts