Luk

HB Køge og Lyngby delte i vanvittig 3-3-kamp

| NordicBet Liga | 5 kommentarer

Infoboks

HB Køge - Lyngby 3-3
NordicBet Liga
28' 0-1 Petur Knudsen
40' 1-1 Oscar Buch
48' 2-1 Joachim Rothmann
78' 2-2 Kristian Riis
82' 2-3 Sævar Atli Magnusson
90' 3-3 Eddi Gomes

HB Køge og Lyngby sluttede efteråret af med 3-3 i en vanvittigt underholdende og dramatisk kamp i 1. division.

HB Køge og Lyngby spillede lørdag eftermiddag sidste runde i 1. division i dette efterår for de to holds vedkommende, og der var vigtige point på spil for både hjemme- og udeholdet.

Lyngby kunne med en sejr overvintre på andenpladsen med blot ét point op til FC Helsingør, mens HB Køge potentielt kunne tage sjettepladsen – hvis altså resultatet i Nykøbing flaskede sig for dem.

I første halvleg var der chancer i begge ender, og den første faldt til Pierre Larsen, der blev spillet fint fri af Oscar Buch, men Frederik Ibsen var på plads og reddede.

Også Mike Jensen havde en god afslutningsmulighed, mens Magnus Kaastrup var livlig for Lyngby i indledningen.

Efter godt en halv time kom Lyngby så på 1-0, da Petur Knudsen blev spillet fri, og han sparkede stensikkert kuglen i kassen.

Marcel Rømer forsøgte kort efter med et spark langt ude fra, som ikke gav Oskar Snorre problemer, men mod slutningen af halvlegen var det HB Køge, der bankede på.

Joachim Rothmann kom frem til en stor chance fem minutter før pause, som Ibsen måtte klare. Kort efter blev det dog 1-1, da Emilio Simonsen blev spillet i dybden af Mike Jensen, og han fandt Oscar Buch på tværs, som bankede udligningen i kassen.

Daniel Agger og Lars Jacobsen modtog et gult kort hver kort før pausen, men de kunne altså gå i omklædningen med 1-1 på resultattavlen.

Knap var anden halvleg begyndt, før HB Køge fik tilkendt straffespark til store protester fra Lyngby-lejren.

Kristian Riis havde meget let fat i Rothmann, der dog løb videre efter at have mistet bolden, og dommeren pegede på pletten til stor undren for Lyngby-spillerne.

Pierre Larsens forsøg sad dog ikke særlig yderligt, og derfor kunne Frederik Ibsen redde forsøget.

Få øjeblikke senere blev det så alligevel 2-1 til HB Køge, da hjemmeholdet fangede gæsterne i et sløset tilbageløb.

Svenn Crone fik ikke fat i bolden på egen banehalvdel, og det efterlod meget plads i holdets højre side. Eddi Gomes fandt med en hurtig stikning Rothmann i dybden, og da Pascal Gregor sløsede med sit tilbageløb, kunne Rothmann alene igennem sparke bolden ind fra en spids vinkel.

Frederik Ibsen var – forståeligt nok – vred og uddelte højlydt skældud, efter han jo havde klaret straffesparket for de kongeblå.

Magnus Kaastrup fik en stor hovedstødsmulighed efter en time, mens Emilio Simonsen i den anden ende var på spil i flere situationer.

Pierre Larsen måtte udgå og muligvis tilføjes HB Køges skadesliste, og kort efter sparkede Daniel Thøgersen bolden på overliggeren.

Med et kvarter igen lykkedes det så Lyngby at udligne. Rezan Corlu lagde et en frisparksbold bageste i feltet, som endte hos Kristian Riis, der helt fri kunne sparke gæsterne på 2-2.

Lyngby måtte udskifte skadede Kasper Jørgensen med ti minutter igen, og kort efter havde Lyngby så vendt kampen helt på hovedet.

Efter et vaskeægte skydetelt i HB Køges felt endte bolden hos Sævar Magnusson, der hamrede kuglen i kassen til 3-2.

Marcel Rømer fik et ordentligt skrub i samme ombæring, men da Lyngby havde brugt alle udskiftninger, måtte knæet tapes op, og så måtte han ind på banen, selvom han haltede gevaldigt.

Det lignede længe en Lyngby-sejr, men i 94. minut lykkedes det HB Køge at snuppe det ene point.

HB Køge-målmand Oskar Snorre var søgt med frem på et hjørnespark, og bolden endte hos anfører Eddi Gomes, der skrabede bolden over stregen til 3-3 - samtidig fik han krampe, så han kunne ikke rigtig juble.

Ikke desto mindre endte lørdagens vilde 1. divisionskamp med 3-3. Dermed overvintrer Lyngby som nummer tre, mens HB Køge er nummer syv.


Af Sara Margren
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar