Luk

HB Køge og tysk klub kan udvide samarbejde

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Duisburg - Magdeburg
3. Liga (26/01)
Oddset 3,80 3,60 1,85
bet365 3,60 3,60 1,85

HB Køges sportsdirektør, Per Rud, fortæller, at Capelli Sports investering i den tyske klub MSV Duisburg kan skabe en formalisering af klubbernes samarbejde. 

Det amerikanske sportsbrand Capelli Sport overtog i sommeren 2019 hele 76 procent af aktierne i den danske 1. divisionsklub, HB Køge. Capelli har også investeret i flere andre fodboldklubber i verden, hvor tyske MSV Duisburg er en af dem. 

Det amerikanske brand har nu besluttet at investere yderligere i Duisburg, så de går fra at eje 10,1 procent til 41,1 procent, hvilket får betydning for HB Køge på sigt, fortæller klubbens sportsdirektør Per Rud.

 - Der er ingen tvivl om at Capelli Sports investering i MSV Duisburg vil kunne give en synergieffekt mellem HB Køge og MSV Duisburg. Det gælder alt lige fra scouting, udveksling af spillere, træningslejre og et mere formaliseret samarbejde mellem de to klubber. Vi er glade for at Capelli Sport nu udvider i Europa, og har investeret yderligere i en stor klub som MSV Duisburg.

- Der er ingen tvivl om at der som i HB Køge, også er et stort udviklingspotentiale i MSV Duisburg, hvis tingene bliver gjort på den strategisk rigtige måde i tæt samarbejde med George Altirs og Capelli Sport, fortæller Per Rud til klubbens hjemmeside.

Duisburg har tidligere spillet i Bundesligaen, men spiller i øjeblikket i Tysklands tredjebedste række.


Af Theis Fischer Brandt
Mandag 24. januar