Luk

HB Køge snupper tidligere FCN-midt

| NordicBet Liga | 2 kommentarer

Infoboks

1. divisionsholdet HB Køge har sikret sig den 28-årige midtbanespiller Lasse Petry på en fri transfer. Han har tidligere spillet Superliga-fodbold for FC Nordsjælland.

HB Køge har onsdag sikret sig en toårig aftale med den 28-årige midtbanespiller Lasse Petry.

Han kommer til klubben på en fri transfer, efter hans aftale med islandske Valur er udløbet, og den tilgang glæder HB Køge-direktør, Per Rud, sig over:

- Lasse Petry er med sit niveau og sin erfaring en solid forstærkning til vores trup. Lasse har et rigtig højt niveau og med sin gode teknik og overblik kan han hjælpe os rigtigt godt på vej i det opbyggende pasningsspil, siger HB Køge-direktør Per Rud i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Lasse er også en spiller der vil kunne bidrage uden for banen og i omklædningsrummet. Han er en god fyr, og han passer perfekt ind i truppen. Vi glæder os til at se ham på træningsbanen efter ferien.

Petry har spillet over 90 Superliga-kampe for FC Nordsjælland og han har tidligere stiftet bekendtskab med livet i 1. division, da han tørnede ud for Lyngby i 2018/19-sæsonen, før han rykkede til Island.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 16. oktober
Fredag 15. oktober