LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

HB Køge vil forstærke forsvaret

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
HB Køge vil forstærke forsvaret
Foto: HB Køge
HB Køge har sagt farvel til Marc Gundelach, og sportsdirektør Per Rud arbejder på at hente forstærkning til defensiven.

HB Køge har over nytår sagt farvel til højrebacken Marc Gundelach, som efter kontraktudløb i stedet har skrevet kontrakt med FC Roskilde.

Sportsdirektør Per Rud forklarer, at klubben søger en ny spiller til defensiven, men at han ikke går direkte efter en afløser for Gundelach.

- Vi skal ikke nødvendigvis ud at have en højreback. Vi kigger på en forstærkning til forsvaret, men vi har ikke stirret os blind på én plads. Det er vigtigt for os at finde spillere, som ikke kun kan spille én plads, men kan dække flere pladser på banen, siger Rud til bold.dk.

- Af økonomiske årsager arbejder vi ud fra ikke at have alt for mange spillere i truppen, og derfor er vi nødt til at have spillere, som ikke kun kan spille én plads, og det har vi også fået i Gregers Arndal-Lauritzen, som er hentet ind.

- Vi mener, at antallet af spillere i truppen i sidste sæson var den rette, og derfor er vi som udgangspunkt kun ude på at hente én spiller mere.

Gregers Arndal-Lauritzen er blevet hentet til klubben fra Brøndby på en lejeaftale, som gælder for resten af sæsonen.

Rud udelukker ikke, at der kan laves flere lejeaftaler.

- Hvis vi ikke lige har en ung spiller, som er klar til den position, vi gerne vil forstærke, så er vi selvfølgelig nødt til at hente noget udefra, og så er det, at vi godt kan finde på at leje en spiller, til der efterfølgende står en ny spiller klar i kulissen.

- Men vi skal selvfølgelig ikke være et hold fyldt med lejede spillere. Det giver heller ingen mening i forhold til vores identitet som klub, da vi gerne vil identificeres som en udviklingsklub, som snarere sælger spillere end at købe eller leje dem.

- Nogle gange giver det dog mening, at man har en i en periode, til andre er klar, siger Rud.

HB Køge overvintrer på femtepladsen i 1. division.

mikkel@bold.dk.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar