Luk

HB Køges fokus: Må ikke forære mål væk

| NordicBet Liga | 2 kommentarer

Infoboks

Hvidovre IF - HB Køge
NordicBet Liga (22/10)
Oddset 1,92 3,40 3,95
bet365 1,85 3,50 3,75

HB Køge har lavet flere store fejl i defensiven i denne sæson, og derfor har de et fokus på, at de ikke må forære flere mål væk, fortæller Lars Jacobsen.

HB Køge jagter fortsat en succeshistorie i NordicBet Ligaen, hvor de blot har vundet et enkelt opgør i otte forsøg.

Fredag aften skal mandskabet så en tur til Lyngby, hvor de tørner sammen med 3F Superliga-nedrykkerne, og det bliver en svær opgave mod et af de bedste hold i rækken.

Men planen er klar for HB Køge, da de har et stort fokus på, at de ikke skal forære flere mål væk.

Det fortæller First Team Coach Lars Jacobsen til klubbens hjemmeside.

- Forhåbningerne er tre point, men vi kan nok ikke regne med at forvente det. Lyngby er et af de bedste hold i rækken, så der kan man ikke bare forvente at gå op og vinde. Men vi kan tage til Lyngby og sørge for at præstationen er god nok, som den faktisk har været de sidste kampe. 

- Fokus skal være på ikke at forære mål væk, som vi desværre har set alt for meget af denne sæson. Vi skal være koncentrerede hele vejen igennem imod en modstander som Lyngby og sørge for at minimere vores fejl. 

- Når det er sagt, så skal vi være modige og ikke lade os påvirke af tidligere fejl. Vi skal se fremad og turde have bolden i perioder mod Lyngby. For hvis vi overlader al initiativ til dem, så bliver vi mast.

Der er kampstart mellem Lyngby og HB Køge fredag aften klokken 19:00.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober