Luk

Hebo møder sin roommate: Vil slå Marcondes

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

Lyngby - Silkeborg
Superligaen Grundspil (15/12)
bet365 1,90 3,75 3,60
NordicBet 1,91 3,95 3,70
Oddset 1,90 3,85 3,80
YouBet 1,91 3,95 3,70

Silkeborg-midten Mathias Hebo Rasmussen mener inden mødet med FC Midtjylland, at der ikke vil være noget bedre end at slå lokalrivalerne og sin roommate Emiliano Marcondes.

Mandag støder FC Midtjylland og Silkeborg sammen i et lokalopgør i 3F Superligaen, og gæsternes Mathias Hebo Rasmussen er opsat på at få et godt resultat.

Det på trods af, at Silkeborg indtager sidstepladsen i Superligaen, mens FCM fører ligaen, for der stikker mere end et lokalopgør under. Hebo møder nemlig også sin roommate Emiliano Marcondes på banen:

- Der vil ikke være noget bedre end at slå ham og FC Midtjylland på mandag. Så vi vil gøre alt, vi kan, for at lave en rigtig god præstation, siger Mathias Hebo til Silkeborgs hjemmeside og fortsætter om de to klubbers seneste møde, der endte 2-1 til FCM:

- Jeg synes faktisk, vi spillede en tæt kamp mod dem sidst især i første halvleg, mens de måske i anden halvleg var lidt bedre med end os.

- Vi skal gøre det, som vi er gode til. Vi skal være gode med bolden, og så skal vi se, om vi kan stå tæt i kæderne og så lave nogle gode omstillinger.

Silkeborg har vundet en og spillet fire uafgjort i de første 17 runder af Superliga-sæsonen.

Kom til 3F Superliga-bold på Danmarks flotteste stadion - JYSK park!


Af Jonas Dalgård
Torsdag 12. december
Onsdag 11. december