LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Hebo om kunst: Knap så mange tilfældigheder

| 2. Division | 4 kommentarer
Hebo om kunst: Knap så mange tilfældigheder
Foto: HIK
Jonas Hebo Rasmussen mener, at det at træne og spille sine hjemmekampe på samme underlag har en kæmpe effekt, og at spillerne nu har lært at udnytte banens beskaffenhed til egen fordel.

Jonas Hebo Rasmussen har endnu ikke tabt på kunstgræsset i Gentofte som HIK-spiller, og midtbanespillere mener, at de hvidblusede drager stor fordel af at træne og spille kamp på én og samme bane.

- Vi har en fordel i, at vi træner på den samme bane som vi spiller kampe på.

- Samtidig har vi snart spillet på kunst i en god tid, og jeg har været til klubben i et år nu, og jeg har stadig ikke prøvet at tabe på eget græs i 2. division, så det er en stor fordel, siger midtbanespilleren til bold.dk.

Et kunststofunderlag giver færre tilfældigheder, mener han, og gør det nemmere at indarbejde forskellige mekanismer - især i det offensive spil.

- Kunststoffet gør, at tilfældighederne bliver mindre og det kommer mere til at dreje sig om selve spillet på banen.

- Vi kender underlaget og ved præcis hvor meget bolden skal have i de forskellige situationer.

- Bare se på Silkeborg i Superligaen. De er jo ikke et typisk kunststofhold. Det er helt nyt for dem, men de har vænnet sig til hvordan bolden agerer på underlaget og drager stor nytte af det, afslutter han.

Jonas Hebo Rasmussen og HIK indleder i weekenden foråret i 2. division, når VSK Aarhus gæster Gentofte Stadion på lørdag.

kenneth@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Kenneth Hansen
Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar