LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hebo om sæsonstarten: Har været op og ned

| HIK | 0 kommentarer
Hebo om sæsonstarten: Har været op og ned
Foto: HIK

Infoboks

HIK - Brønshøj
2. Division Oprykningsspil (22/05)
bet365 2,30 3,60 2,70
NordicBet 2,31 3,60 2,70
Oddset 2,30 3,55 2,70

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

HIK har haft en blandet start på sæsonen, hvor der til tider har været chancer til mere, siger Jonas Hebo Rasmussen, der vil i oprykningsspillet med klubben.

HIK's Jonas Hebo Rasmussen er ikke helt oppe at ringe over klubbens start på sæsonen i 2. division.

Holdet hentede ellers syv point i de første tre kampe, men siden da har man ikke vundet i de seneste tre forsøg i divisionen.

- Vi ville selvfølgelig gerne have haft nogle flere point og synes også, at der i nogle kampe har været chancer til det. I de kampe, vi har vundet, har vi måske scoret på nogle chancer, som ikke har været så store, så det har været lidt op og ned, siger Hebo til bold.dk.

HIK ligger nummer otte i gruppe 2 efter seks kampe, og hvor holdene på skift har taget point fra hinanden. Midtbanespilleren er dog ikke overrasket over, at rækken er så tæt, som den er.

- Mange af holdene i vores række kender hinanden rigtig godt.

- Det er bare ikke så nemme kampe, og så må man sige, at der er kommet nogle oprykkere op, som vi selv har spillet uafgjort mod to gange, og som ligger oppe i toppen. Så er det spændende, hvor længe de kan holde ved, men indtil videre har de gjort det godt.

- Men man kan jo bare kigge på pointene. Der skal ikke meget mere end en stime til i positiv eller negativ forstand, så er man oppe eller nede, siger 27-årige Hebo.

Lørdag gælder det opgøret mod Hillerød, som ligger lige under HIK i tabellen - dog efter at have spillet en kamp mere.

- Målet er selvfølgelig at vinde på lørdag over Hillerød og komme så sikkert af sted som muligt, så vi kan få lagt afstand til den streg, der er ved sjettepladsen, så vi kommer i oprykningsspillet.

I sidste sæson missede HIK lige nøjagtig oprykningsspillet, men i år skal de spille med i den sjove ende, siger midtbanespilleren.

- Det er i hvert fald målet. Det synes jeg, vi skal, og det synes jeg også, vi skulle sidste år.

Sidste år måtte holdet i stedet ud i nedrykningsspillet, som dog blev vundet i ganske suveræn stil. Her fik holdet tanket selvtillid, og nu er holdet på jagten efter oprykningsspillet.

- Nu er tavlen blevet visket ren, så det har været en hård start med nogle hårde kampe. Det er ikke, fordi det har været en katastrofe. Vi ville selvfølgelig gerne havde vundet nogle flere kampe, men HIK skal i oprykningsspillet, siger Jonas Hebo Rasmussen.

HIK kan i denne sæson rette fuldt fokus på 2. division, da Nykøbing FC onsdag sendte holdet ud af pokalturneringen. 

anton@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj