Luk

Hebo om skiftet: Jeg har drømt om det

| bold.nyt | 2 kommentarer

Mathias Hebo Rasmussen ser frem til sit nye liv i Polen, hvor han nu skal til at spille for Cracovia, da han altid har drømt om et skifte til udlandet. 

Fredag kunne Lyngby meddele, at de havde solgt Mathias Hebo Rasmussen, som nu skal ud og prøve kræfter med polsk fodbold, da han har skrevet kontrakt med Cracovia.

Det er en stor profil, som Lyngby nu må sige farvel til, og hovedpersonen er da også ked af, at det nu er slut. Han har dog fået en mulighed, som han har drømt om, siden han var knægt.

Det fortæller han til Lyngbys hjemmeside.

- Jeg har været lykkelig for min tid i Lyngby. Da jeg kom tilbage for to år siden, sad jeg fast i min karriere, og ingen klubber troede rigtig på mig. Men Lyngby hentede mig hjem og gav mig chancen for at blive en profil, og det er jeg så taknemmelig for. 

- Jeg har så mange, jeg skal takke, for jeg har følt mig værdsat og nydt hvert et sekund. Jeg kommer til at følge klubben tæt fremover, for der blæser positive vinde over klubben, og jeg tror virkelig på projektet. 

- Men at prøve mig selv af i udlandet, det er jo det, jeg har drømt om som knægt, da jeg løb omme i baghaven med min far og min storebror. Det er en stor mulighed, og den måtte jeg tage, udtaler Mathias Hebo Rasmussen.

25-årige Mathias Hebo Rasmussen har fået en treårig kontrakt med Cracovia.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 15. juni
Mandag 14. juni