Luk

Hebo siger farvel: Jeg har været lykkelig

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Mathias Hebo Rasmussen har fredag aften sagt farvel til Lyngby, hvor han fortæller, at han har haft en lykkelig tid i den kongeblå-trøje.

Fredag aften sluttede et langt kapitel for Mathias Hebo Rasmussen, da han nu fortsætter karrieren hos den ældste klub i Polen, Cravovia.

Som bold.dk kunne fortælle, havde Lyngby og den polske klub indgået en aftale, som fredag blev gjort officielt af de to parter.

Den nu tidligere Lyngby-profil siger derfor farvel til en klub, som han har spillet 100 kampe for og har oplevet både op- og nedture med. Det har været en lykkelig tid for Hebo, hvor højdepunktet skal findes i et vigtigt opgør mod Hobro.

Det fortæller Hebo til Lyngbys hjemmeside.

- Jeg har været lykkelig for min tid i Lyngby. Lyngby gav mig chancen, da min karriere var gået i stå, og klubben troede på mig hele vejen. Jeg har så meget at takke for, det gælder holdkammerater, staben, folk i administrationen, sponsorerne, vores fans og bestyrelsen. Jeg har følt mig så værdsat, og har nydt hvert et sekund.

- Højdepunktet var nok den afgørende kamp på hjemmebane mod Hobro i playoff sidste år. Jeg scorede langskudsmålet, og hvor var det bare en kæmpe forløsning og lettelse. Der var en helt euforisk stemning på stadion, da vi blev oppe, udtaler Mathias Hebo Rasmussen.

Nu gælder det så et udlandsophold hos polske Cracovia, og det er noget, som Mathias Hebo Rasmussen har drømt om, som i kan læse mere om her. 

Støt Lyngby Boldklub - køb 100-års jubilæumsvarer


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 15. juni
Mandag 14. juni