LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Hebo: Sindssygt spændende projekt i HIK

| 2. Division | 2 kommentarer
Hebo: Sindssygt spændende projekt i HIK
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk
Jonas Hebo er meget tilfreds med at have skrevet kontrakt med HIK. Han havde flere tilbud, men føler, at HIK er det rigtige for ham.

Jonas Hebo Rasmussen fik for nyligt ophævet sin kontrakt med Hvidovre og har i dag skrevet kontrakt med HIK frem til 2018.

Offensivspilleren forklarer, at han havde flere muligheder efter bruddet med Hvidovre, men at HIK var mest tiltalende for ham.

- Efter jeg ophævede med Hvidovre, gik det stærkt med forespørgsler. Der var heldigvis lidt flere, som var interesseret i mig, end jeg lige troede, og i sidste ende var HIK mest spændende, siger Hebo til bold.dk.

- Jeg kiggede ikke så meget på, hvilken række det var i, men mere hvilken klub der ville mig mest, og det følte jeg, at HIK ville, og klubbens ser virkelig spændende ud.

Efter et skuffende efterår skal HIK i foråret spille i nedrykningsspillet, men her forventer Hebo, at klubben hurtigt redder sig mod nedrykning og derefter kan rette fokus mod oprykning.

- HIK spillede god fodbold i efteråret, men havde lidt problemer, der gjorde, at de ikke kom med i oprykningsspillet. Nu håber jeg på, at jeg kan være med til at redde dem mod nedrykning og så få dem i oprykningsspillet i efteråret.

- HIK er en klub i fremdrift. Det var selvfølgelig lidt et slag, at de ikke kom med i oprykningsspillet, men forudsætningerne i klubben er stadig gode. Det er et sindssygt spændende projekt, der er gang i i HIK, og vi vil gerne op at spille i 1. division inden for et par år.

- Jeg håber på, jeg kan spille mig til en fast plads på holdet og hjælpe klubben den rette vej. Det arbejde starter allerede her til vinter, og jeg glæder mig til at være en del af det.

Jonas Hebo og HIK indleder foråret på femtepladsen i nedrykningsspillet med fire point ned til stregen.

mikkel@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Lørdag 16. februar
Fredag 15. februar