LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Hebo takker af i FC Helsingør

| NordicBet Liga | 3 kommentarer
Hebo takker af i FC Helsingør
Foto: FC Helsingør
Jonas Hebo Rasmussen har fået ophævet sin kontrakt i FC Helsingør. Nu vil han rejse verden rundt for at få et mentalt afbræk fra fodbolden, men han vender stærkt tilbage.

FC Helsingør hentede i sommer Jonas Hebo Rasmussen, der siden har spillet 14 1. divisionskampe for klubben. Flere bliver det imidlertid ikke til i denne omgang.

Hebo havde ellers kontrakt frem til sommer, men efter eget ønske har han fået den ophævet.

- Jeg har i et par måneder haft en tanke om at komme ud og rejse. Jeg fik en god start i Helsingør, hvor jeg godt kunne lide at være, men i løbet af efteråret røg jeg ind i en rytme hvor jeg ikke glædede mig lige så meget til at komme til træning, som jeg plejede at gøre, siger Hebo til bold.dk.

- Jeg har altid spillet fodbold fordi det skulle være sjovt og fordi jeg elsker det. Så derfor tror jeg at det var tid til at holde nogle ugers pause og gøre noget, jeg aldrig har gjort før.

- Januar har altid stået på træning for mig. Nu prøver jeg at tage seks-syv uger, hvor jeg overhovedet ikke skal tænke på fodbold, og så vender jeg tilbage, siger Hebo.

Planen er, at Hebo er tilbage i Danmark i slutningen af februar, så planen er stadig at spille fodbold i foråret.

- Jeg håber at spille i foråret. Det bliver nok svært med 1. division, når jeg ikke har trænet, men mon ikke der opstår muligheder andre steder?

- Det tager jeg til den tid. Nu skal jeg ud og nyde verden og se noget andet.

Kærligheden til fodbolden intakt hos Jonas Hebo, der som ung var i Arsenal i to år.

- Jeg er kæmpe fodboldfan, og jeg har set fodbold siden jeg blev født. Siden jeg var 16 har jeg spillet fodbold nærmest på fuld tid, og det eneste jeg har tænkt på er fodbold, siger Hebo.

- Uden at det skal lyde som om, at det har været for meget, for det er det jeg elsker, så har jeg måske lige brug for et afbræk mentalt. Jeg er sikker på, at det kan hjælpe mig til at komme hjem med fornyet energi.

Jonas Hebo har udover Arsenal og FC Helsingør spillet i FC Nordsjælland, Hvidovre og Vejle.

jesper@bold.dk

Se alle kampe fra Europa League Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jesper Helmin
Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar