Luk

Hedlund: Fin fodbold er et plus - skal vinde

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 2,60 3,45 2,60
Oddset 2,60 3,55 2,60
bet365 2,62 3,40 2,60

Det er kun sejre, der tæller i Brøndby efter en svær sæsonstart. Det pæne fodbold er kun et plus nu, lyder vurderingen fra angriber Simon Hedlund. 

Efter at have hjemtaget det danske mesterskab i seneste sæson, så er Brøndby kommet mere haltende fra land i denne sæson. 

Otte point i otte kampe er facit, inden holdet søndag eftermiddag gæster SønderjyskE i niende spillerunde. 

Her er det kun en sejr, der tæller. Det fine fodbold må komme i anden række, indtil der er skabt et flow, lyder det fra angriber Simon Hedlund til Brøndbys hjemmeside.

- Vi har ligesom sagt til os selv, at vi spiller for tre point og for at vinde. For tiden går vi ikke på banen for at spille fin fodbold, men for at vinde. Alle her i truppen vil vinde. Men det er klart, kan vi spille fin fodbold og vinde, så er det kun et plus.

- Vi skal starte med at vinde fodboldkampe igen, og vi begynder forhåbentlig på søndag, så vi kan komme ind i et godt flow.

- Vi ved nemlig også, at vinder vi eksempelvis på søndag, så er det bare med at bygge videre på det flow. Vi har stadig utrolig god stemning og selvtillid i truppen. Vi har snakket om, hvad der har været godt og mindre godt, men vi har det godt sammen. Vi kræver også meget af hinanden, og det er sådan det skal være i en vindende og stor klub som Brøndby. 

Simon Hedlund har været på banen i alle sæsonens otte Superligakampe, hvor han har scoret en enkelt kasse. 


Af Andreas Roesen
Tirsdag 26. oktober
Mandag 25. oktober