Luk

Hedlund om Ellegaard-konflikt: Forfærdeligt

| Allsvenskan | 0 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Hobro
Superligaen Grundspil (15/12)
bet365 1,40 4,50 7,50
NordicBet 1,41 4,95 7,45
YouBet 1,43 4,45 7,50

Brøndby-spilleren Simon Hedlund, som har en fortid i Elfsborg, er forfærdet over det forløb,der har været med Kevin Stuhr Ellegaard i den svenske klub.

Da transfervinduet lukkede i sommer, var Kevin Stuhr Ellegaard ved den bevidsthed, at han formentlig ville komme til at skrive under på en ny kontrakt i Elfsborg.

Men der gik ikke mere end et par uger, før den danske målmand og kaptajn fik at vide, at han ikke kunne få lov at blive, selvom han ifølge eget udsagn var blevet beroliget om sin fremtid lige siden januar.

Kevin Stuhr Ellegaard, som har kontraktudløb ved årets udgang, langede ud efter klubben og har ikke spillet siden da.

Det ærgrer Simon Hedlund, som i dag spiller i Brøndby. Den svenske profil er vokset op i Elfsborg og fik sit seniorgennembrud i klubben – og han har fulgt en smule med fra sidelinjen.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, siger Hedlund til fotbollskanalen og slår fast, at han ikke kender sagens fakta 100 procent.

- Det er bare utrolig dårlig kommunikation af Elfsborg, hvis det er sådan, det har været. Han (Stuhr Ellegaard, red.) har spillet i klubben i otte-ni år, har været kaptajn i halvdelen af tiden og har repræsenteret Elfsborg på en god måde, så det er sindssygt ærgerligt, at det endte sådan her.

Simon Hedlund mener, at sagen afslører et generelt problem i Elfsborg.

- Jeg har ikke lagt så meget energi i det, men Elfsborg har været ret dårlige til at tage sig af sine spillere i mange år.

- I stedet for at sige tingene ligeud og fortælle ham, at der ikke bliver en aftale, så trækker de den til sidste sekund og trækker så tilbuddet tilbage. Det er selvfølgelig helt forfærdeligt, hvis det er sådan, det har været, siger Hedlund.

Det har undervejs i forløbet været umuligt at få fat i Kevin Stuhr Ellegaard til en kommentar.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 9. december
Søndag 8. december