Luk

Hedlund tror på bedre resultater for Silkeborg

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Simon Hedlund blev mandag matchvinder for Brøndby IF, som slog Silkeborg med 1-0. Matchvinderen mener, at Silkeborg formentlig ender højere end holdet lige nu er placeret.

Brøndby-svenskeren Simon Hedlund scorede mandag sit andet mål i sæsonen, da han tæt under mål kunne sparke et uhyre nemt mål i kassen til 1-0.

Scoringen blev afgørende for kampen, hvor Brøndby kom i større problemer end forventet, og Silkeborg gav et godt indtryk på Hedlund, sagde han efter kampen.

- Det var en svær kamp mod et hold, der spillede rigtig god fodbold, selvom de ikke have rigtig mange chancer. Vi fik lov at kæmpe for det, men jeg synes, vi burde have scoret flere, for vi havde ganske mange chancer, vurderede Hedlund og fortsatte.

- Hvis vi havde scoret til 2-0, tror jeg, at kampen mere eller mindre havde været færdig. Nu blev det i stedet spændende hele kampen igennem.

Brøndby-angriberen virkede efter kampen fuld af respekt for Silkeborg, som han spår en bedre fremtid end den sidsteplads, som Kent Nielsen og co. indtager efter 15 runder.

- Silkeborg spiller rigtig god fodbold. Hvis de får lidt mere ind på deres chancer, tror jeg, det kan blive rigtig godt for dem. De spiller fin fodbold, og kan de få det sidste med, så tror jeg, de kommer længere op.

Hedlunds kasse lunede hos svenskeren, der dog mest fokuserer på holdets pointhøst.

- Det er klart, man som angriber vil have flere mål, men det vigtigste er, at vi vinder, og jeg har også fået nogle oplæg.

Brøndby er nummer tre i 3F Superligaen efter 15 runder.


Af Jonas Dalgård

2 kommentarer

Desrouleaux 12:41          
Han må være meget dårligt begavet. Vi var ikke i nærheden af at score igår mod et ekstremt tamt Brøndbyhold uden Kamil. Tilmed er vores eneste reelle profil nu skadet. Det bliver heller ikke bedre af, at træneren etc. gang på gang stiller sig tilfredse med at være bagud og spille af helvede til.
SotD 12:48          
Så var det vist heller ikke ringere. Spillemæssigt var vi OK med, og med Ronnie Schwartz på banen i stedet for Gustaf Nilsson-klonen, så havde vi også haft mulighed for at få en i kassen.

Helt generelt synes jeg Brøndby skal have thumbs up for deres håndtering af kamp og efterkamp. Både træner, spillere og fans har udtalt sig respektfuldt omkring SIF som klub, som om de godt kan forstå at man ikke behøver at træde på en der ligger ned. Det er første stadionkamp jeg har været til i denne sæson, hvor tilskuerne ikke har været hånlige overfor os som klub, hold og fangruppe - og der er ellers nok at tage fat i.

Efterfølgende har spillerne og trænerne talt ganske pænt og respektfuldt om kampen og SIF som hold.

Vi ved godt selv, at det står skidt til - Så det er faktisk rigtig behageligt (synes jeg), at man kan tabe en fodboldkamp uden at blive hånet yderligere. Vi tabte, Brøndby vandt fortjent, men begge hold leverede egentlig til tider OK underholdende spil, omend begge hold havde en lang række opspilsfejl, og ikke var synderligt velorganiserede defensivt, når der kom bare lidt tryk på fra modstanderne.

Der var ingen hujen og buen af Ronnie Schwartz da han ad to omgange måtte ned og ligge. Ikke engang da han blev sat på banen igen efter at have lignet end der var slemt skadet. Der kunne man jo ellers godt have fået både "babu-babu", "tudefjæs" og alt det vanlige gas smidt i ansigtet.

Så selvom jeg ikke har mine bedste minder med Brøndby som klub og fankultur, så fortjener I et thumbs up for håndteringen i går. Det var der klasse over.
Onsdag 29. januar
Tirsdag 28. januar