Luk

Heldig Gregor-kasse i Haugesund-nederlag

| Eliteserien | 0 kommentarer
Heldig Gregor-kasse i Haugesund-nederlag
Foto: Getty Images

Pascal Gregor scorede for Haugesund, da klubben tabte 1-3 til Eliteserie-topholdet Molde.

Haugesund med Benjamin Tiedemann Hansen, Pascal Gregor og Mikkel Desler fra start skulle søndag aften på en svær opgave, da klubben mødte Molde på udebane.

Værterne toppede Eliteserien før kampen og skulle forsøge at udbygge føringen ned til Bodø/Glimt, mens Haugesund på ottendepladsen skulle forsøge at spille sig længere væk fra nedrykningsstregen.

Molde var favoritter til opgøret, og det var også dem, der efter 37 minutter kom først på måltavlen. Et frispark blev sendt i feltet, hvor Etzaz Hussain dukkede op og pandede 1-0-scoringen i kassen.

Umiddelbart inden pausen fik Haugesund dog udlignet, og den scoring noterede Pascal Gregor sig for. Et hjørnespark blev forlænget og ramte den overraskede danske forsvarsspiller, der dog kunne veksle overraskelse til glæde, da bolden gik i nettet.

Scoringen endte dog med at være forgæves. 20 minutter før tid scorede Etzaz Hussain sit andet mål, da han sled sig til plads i feltet og fik prikket et indlæg i kassen. 

To minutter senere var Ohi Omoijuanfo på det rette sted i feltet, og så kunne han sende et indlæg i mål til en 3-1-føring til Molde.

Det blev slutresultatet, og Molde fører nu den bedste norske række med otte point. Bodø/Glimt har dog endnu ikke spillet i runden.

Andetsteds spillede Strömsgodset og Lillestrøm 1-1 i den vigtige bundkamp. Henrik Pedersen sendte Mikkel Maigaard og Martin Hansen i kamp fra start for hjemmeholdet, mens gæsterne startede med Daniel A. Pedersen og Tobias Salquist.


Af Jonas Sand
Torsdag 23. januar
Onsdag 22. januar