Luk

Helenius: Der er en AGF'er, der falder meget

| 3F Superliga | 17 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - AGF 0-2
Superligaen Grundspil
71' 0-1 Yann Aurel Bisseck
73' 0-2 Mikael Anderson

Silkeborg-angriber Nicklas Helenius mener ikke, at AGF på nogen måde var et bedre hold i mandagens kamp, og han sender en lille hilsen af sted til Jon Thorsteinsson, der fik gult kort for film.

Silkeborg led et 0-2-nederlag til AGF efter en ellers meget jævnbyrdig affære i 3F Superligaen, og efter kampen blev der blandt andet talt om Jon Thorsteinsson.

Islændingen forsøgte at filme sig til et straffespark og fik gult kort, og det var tilsyneladende også noget, som Silkeborg-angriber Nicklas Helenius bemærkede.

- Vi spillede for langsomt og manglede løb for hinanden på den sidste tredjedel. AGF fik lov at få en masse frispark, som jo er helt håbløst. Der er en, der falder meget herinde, siger Helenius med et smil til TV3 Sport.

- Men det er ingen undskyldning. Vi ramte ikke dagen. Det må vi erkende.

Helenius ville ikke fortælle, om det var Jon Thorsteinsson, han hentydede til.

- Det, tror jeg godt, man selv kan regne ud. Men det er jo det, AGF er gode til; de ødelægger rytmen, og det udnyttede de. Vi skal arbejde hårdere på at komme til flere chancer på den sidste tredjedel.

Nicklas Helenius mener på ingen måde, at AGF var et bedre hold end Silkeborg på dagen.

- Jeg synes overhovedet ikke, at AGF var et bedre hold end os i dag. Det var heller ikke den kamp, de sagde, de ville spille. De var bange for os, men de vandt kampen, så man kan ikke sige andet, end at så er det jo fortjent.

- De udnyttede vores fejl, men vi udnyttede ikke deres, siger Nicklas Helenius.

Silkeborg ligger aktuelt nummer seks i Superligaen.


Af Sara Margren
Lørdag 16. oktober