LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Helenius: Godt tidspunkt at møde FCM på

| Superligaen | kommentarer
Helenius: Godt tidspunkt at møde FCM på
Foto: Getty Images

FC Midtjylland har et par vigtige karantæner, så det er ikke et dårligt tidspunkt at møde dem på, selvom de er stærke på hjemmebane, lyder det fra OB's Nicklas Helenius.

Formstærke OB er fredag aften gæster på MCH Arena, hvor FC Midtjylland endnu ikke har tabt i denne sæson.

Der venter altså en svær opgave for Jakob Michelsens tropper, men OB går også ind til opgøret med selvtillid, og et par karantæner til FCM gør, at det heller ikke er et dumt tidspunkt at møde dem på, lyder vurderingen fra Nicklas Helenius.

- Vi har en god fornemmelse. Vi er i god form og har vundet mange kampe i træk. Vi kan nogle ting, som kan gøre ondt på Midtjylland, men det er et meget svært sted at spille. Det er Superligaens bedste hjemmebane, siger han til bold.dk.

- Men det er et godt tidspunkt at møde dem på, når de har Paul Onuachu og Erik Sviatchenko i karantæne. 

Da de to hold mødtes i Odense, endte det med pointdeling. Men der var meget i spillet, som OB kunne tage med og som de kan bruge til fredagens opgør.

- Vi skal tro på det, som vi er gode til, og som vi var gode til, sidst vi mødte dem, hvor vi faktisk følte, at vi var det bedste hold.

- Vi har respekt for det, som Midtjylland kan. De er rigtig dygtige til at afgøre fodboldkampe på simpelt spil. De er kyniske. Vi skal være vågne på deres dødbolde og omstillinger.

- Men vi har også nogle våben, som kan true dem. Sidst vi mødte dem, var vi gode til at spille i nogle huller, som de havde svært ved at lukke. Det bliver en tæt topkamp med to hold, der har masser af selvtillid, slutter Helenius.

Kampen er et opgør mellem Superligaens nummer to og tre.

nanna@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen
Søndag 26. maj
Lørdag 25. maj