LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Helenius skriver tre år med OB

| Superligaen | 18 kommentarer
Helenius skriver tre år med OB
Foto: Getty Images
Nicklas Helenius skifter Silkeborg ud med OB efter denne sæson. Han har skrevet under på en treårig kontrakt.

Nicklas Helenius har fået gang i karrieren igen i Silkeborg, hvor han i denne sæson spiller som lejesvend fra AaB. Til sommer udløber både permanent kontrakt med AaB og lejeaftale i Silkeborg, og det har OB nu udnyttet.

Fynboerne har skrevet en treårig kontrakt med Helenius, som til sommer tiltræder i Ådalen.

- Vi er glade for, at det er lykkes at blive enige. Nicklas Helenius er en anden type angriber, end dem vi har i truppen i forvejen, og samtidig er han på samme tid en spiller, der har prøvet en del i sin karriere, men som også har masser af tid foran sig, siger sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

- I denne sæson har han fået sat ny skub i sin karriere, og vi glæder os til, at han både kan bidrage med sine kvaliteter hos os, og at vi sammen med ham kan videreudvikle hans spil, så han får endnu mere ud af sit store potentiale.

25-årige Helenius har i denne sæson scoret seks gange i 17 Superligakampe.

Stream FC Midtjylland – OB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

18 kommentarer

SteinBagger 10:08          
Håber så meget at OB rykker ned nu :)
konge 10:14          
hmmmmm 3 år i 1 division. Det var så det sidste vi så til en ellers sympatisk og velspillende Helenius. Jeg forstår INTET af hans beslutning. Han kunne have fået det lige nøjagtigt som han ville i SIF.
Aka101 10:21          
@konge

"Silkeborg: OB økonomisk stærkere end os"
Villan =) 10:34          
Forsmåede SIF fans her :D Selvfølgelig er OB en større klub med et større potentiale end SIF, sådan har det været i rigtig mange år. Det er jo hvad der sker når man kun giver en spiller en 1-årig kontrakt.
FynskMaldini 10:38          
@Konge

"hmmmmm 3 år i 1 division"

Jeg indrømmer gerne, at OB er i fare for at ryge en tur i 1. division, men at vi skulle blive der i 3 år, det er måske lidt pessimistisk. Potentialet i OB er til noget mere end den nuværende placering, og efter en enormt lang periode med elendige resultater, går det forhåbentlig snart i en bedre retning.
Jeg forstår dog samtidig din/jeres frustration over at miste Helenius, som bestemt har gjort det flot i Silkeborg.
Maximillian 10:39          
Det virker som om OB nærmer sig et mandskab i balance rent kompetencemæssigt. Det ville blot være fint hvis Helenius kom nu...
SteinBagger 10:40          
@Villan =)

Ja OB er en større klub end Silkeborg det vil jeg gerne tilstå i modsætning til flere EFB fans.

Men jeg forstår ikke at han tage til en klub, hvor der er en reel risiko for, at han skal spille 1.div fra næste sæson af. Samtidigt går det jo heller ikke ligefrem dårligt for ham i SIF, så kan ikke forstå at han ikke vil forlænge det samarbejde.
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts