LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Helenius: Ventetiden er ingen undskyldning

| Superligaen Grundspil | 4 kommentarer
Helenius: Ventetiden er ingen undskyldning
Foto: Getty Images
OB-angriberen Nicklas Helenius mener, at den lange ventetid ved sit misbrugte straffespark havde en betydning, men det må ikke være en undskyldning, siger han.

OB måtte fredag aften indkassere det første nederlag i ti Superliga-kampe, da det blev til 0-3 ude mod FC Midtjylland.

OB havde kort inde i anden halvleg en stor mulighed for at komme tilbage i kampen, men Nicklas Helenius misbrugte straffesparket, og det ærgrer ham i høj grad.

- Vi havde muligheden for at komme tilbage i kampen. Jeg brænder straffe, og jeg synes ellers, vi kommer fint ud til anden halvleg, så det var ærgerligt, siger Nicklas Helenius til TV3+ efter kampen.

Helenius måtte vente i adskillige minutter med at sparke straffesparket, da FC Midtjylland-fansene tændte pyroteknik, der sendte en masse røg ud over banen.

OB-angriberen mener dog godt, at straffesparket kunne være blevet sparket med det samme, da det foregik i den modsatte ende.

- Jeg synes godt, straffesparket kunne være blevet taget, og så kunne vi vente bagefter, for man kunne godt se noget nede i den ende, siger Helenius og fortsætter.

- Jeg prøvede at tage ansvar, og jeg brændte i dag. Det er jeg ked af på holdets vegne, for vi havde en god mulighed for at komme tilbage, men jeg er klar til at tage ansvaret igen en anden gang.

Helenius slår fast, at ventetiden havde en betydning, men det er ingen undskyldning, siger han.

- Man når selvfølgelig at tænke en del tanker, men jeg følte mig rimeligt selvsikker. Det var ikke det bedste spark, jeg fik lavet. Selvfølgelig har det en betydning, at der gik så lang tid, men det skal ikke være nogen undskyldning, siger Helenius umiddelbart efter kampen.

Nicklas Helenius har spillet 17 Superliga-kampe for OB i denne sæson, hvilket har kastet seks scoringer af sig.


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

4 kommentarer

Saemala 22:00          
Nej, du kunne ikke bare sparke og så få spillet stoppet bagefter. Det ville fjerne muligheden for en kontra, nu når du brændte og bolden røg i åben spil igen.
oense 00:39          
@Saemala: "Nej, du kunne ikke bare sparke og så få spillet stoppet bagefter. Det ville fjerne muligheden for en kontra, nu når du brændte og bolden røg i åben spil igen. "

Han kan da netop bare sparke, så kan dommeren jo fløjte af efterfølgende, hvis der er for meget røg på. Banen.
Det kan vel ikke være meningen, at det er de hjernedøde FCM fans, der skal have fordel af deres lille nummer.
Men vi kommer nok til at se flere gøre det samme fremover. For smart det var det da.
Saemala 00:49          
@Oense

Der er jo allerede spilstop. Så hvorfor skal han starte spillet, for at stoppe det igen lige bagefter?
Hvis der var en baneløber i den anden ende, så skal dommeren jo heller ikke sætte gang i spillet, fordi det er i den anden ende, men vente på at han er ude af banen igen. Samme princip.

Desuden så var der gang i krudtet inden der blev dømt straffe, så det var ren tilfældighed at det lige ramlede ind i det straffe.
Munchen 01:13          
Ævl og kævl. som helenius selv siger er der ingen undskyldning den skal bare i rusen. så meget skal den ventetid ikke blæses op. det gøres der alt for meget ud af.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april