Luk

Luk

Helenius vil til udlandet: Inden for et halvt år

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

Lyngby - Silkeborg IF
Superligaen Grundspil (17/07)
Bet25 3,45 3,50 2,02
bwin 3,30 3,50 2,05
bet365 3,50 3,50 2,00

Nicklas Helenius lægger ikke skjul på, at han meget gerne vil til udlandet igen. Silkeborg-angriberen fortæller, at det gerne må være inden for det næste halve år. 

Superligaens topscorer i denne sæson blev Nicklas Helenius. 

Silkeborg-angriberen nettede 17 gange i denne sæson, da han var med til at sikre Silkeborgs bronzemedaljer. 

Nicklas Helenius har tidligere været i udlandet, men han drømmer om endnu et eventyr i udlandet - og gerne inden længe. 

- Det er stadig mit udgangspunkt at skulle en tur til udlandet igen. Det har jeg sagt, lige siden jeg kom hertil. Jeg har en sidste drøm om at komme afsted. Jeg har en sult efter at vise mig frem i andre steder end Danmark. 

- Mig og min agent har haft hinanden lige siden, at jeg var 17 år gammel, så vi kender hinanden rigtig godt. Jeg ved, at han har styr på tingene, og vi ved godt, hvad der er rigtig, og hvad der er forkert. 

- Jeg håber, at det sker inden for det næste halve års tid, det er der ingen tvivl om. Men jeg er også sindssygt glad for at være her, så hvis det ikke bliver til noget, så skal jeg nok være glad alligevel. 

- Jeg har ikke hørt om nogen interesse endnu, men det er også helt bevidst, for sådan arbejder jeg sammen med min agent. Vi snakker ikke om det, når sæsonen er i gang, og vinduet heller ikke er åbent, fortæller Nicklas Helenius efter søndagens kamp mod Brøndby. 

Nicklas Helenius har tidligere været i Aston Ville og tyske Paderborn, og især tiden i Premier League blev ikke til nogen succes. 

KØB BILLET TIL DANMARKS SMUKKESTE FODBOLDSTADION HER


Af Emil Bellaiche

8 kommentarer

SotD 11:40          
I løbet af et halvt år må næsten betyde, at han har en vis interesse i at spille europæisk med SIF og så skifte til vinter.

At det helt rigtige bud så kan komme nu, det er jo hvad det er.
Balder24 12:00          
Håber for ham at han får 3-4 år gode år i udlandet. Hvor bliver jo så spændende? Hvad vil passe fint til ham?
Crap_Bag 12:07          
Jeg tænker Belgien.
Toratora 12:26          
Enig med SotD. Det er bestemt en åbning for at tage en europæisk sæson i Silkeborg. Det kunne godt blive rigtig vigtigt økonomisk for Silkeborg, at holde på ham i det første halve år. Han kan vise sig frem i Europa og derned hæve prisen (det modsatte kan jo også blive tilfældet) OG klubben står betydeligt stærkere sportsligt med ham i truppen når der (forhåbentligt) skal spilles mange Europa-kampe midt i sæsonen.
bothorsen 12:54          
Helenius´ karriere:

1 godt år
skifter til en større klub, fejler
skifter til en lidt mindre klub, fejler
skifter til Silkeborg eller lignende
Start forfra

Han har haft et rigtig godt år i Silkeborg og burde bare blive der. Jeg håber ikke, det lyder for nedsættende om Silkeborg, for sådan er det ikke ment. Men det dur jo ikke for ham med det store skifte.
nixcha 13:16          
@brthorsen: rørende enig. Efter at have set ham i OB, hvor han konstant lignede en mand, der var klar til at hoppe i havnen, så burde han prioritere at have det godt. Og det har han tydeligvis i Silkeborg. Nej, OB er da heller ikke et harmonisk sted at være, men mandens CV taler jo højt og klart om, at han har det bedst med stor tillid og plads til fejl - og det er der bare ikke så meget af på et højere niveau (og med højere niveau mener jeg f.eks. belgisk eller hollandsk top-række).
Mikkel9000 16:25          
Det var jo også under Kent, at han strålede sidst, skal I huske.. Måske er han bare en gut der har brug for de rigtige rammer.. Ved ikke om man kan kalde OB og GF for en tryg ramme, historien in mente? Hvis han kan finde en klub i Belgien, Østrig el lign som tror på ham, så kan det godt være han kan komme ud på en lidt større scene. Når det kører for ham, som det gjorde AaB og nu i SIF, så er kan jo en super god forward. Der var jo en grund til, at Villa lagde 21 mil for ham engang.. :)
Lørdag 25. juni