Luk

Helsingborg tæt på nedrykning efter nullert

| Allsvenskan | 1 kommentar

Infoboks

Helsingborg - Falkenbergs FF 0-0
Allsvenskan

Helsingborg spille søndag 0-0 med Falkenbergs FF, og dermed ligger klubbens skæbne og drømme om endnu en sæson i Allsvenskan ikke i deres egne hænder med én kamp tilbage af sæsonen.

Helsingborg og Falkenbergs FF gik søndag ind til en vigtig kamp i bunden af Allsvenskan. Med to kampe tilbage af sæsonen lå begge mandskaber under stregen.

En sejr til hjemmeholdet Helsingborg ville sende dem op på 14. pladsen med en chance for at blive i den bedste svenske række igennem nedrykningsspillet.

Det samme var tilfældet med udeholdet Falkenbergs FF, så det var to mandskaber, der begge ville gå langt i jagten på tre livsvigtige point.

For gæsterne startede danske Marcus Mathisen, og fra den centrale midt kunne han se en taktisk præget affære udspille sig i store dele af opgøret.

Første halvleg sluttede således uden mål, og dermed var håbet stadig intakt for begge mandskaber, da de gik ud på banen til anden halvleg.

Frygten for at tabe viste sig dog større end lysten til at vinde, og anden halvleg udviklede sig ikke ligefrem til et chanceorgie af de helt store.

Da dommeren fløjtede i fløjten for sidste gang, havde måltavlen stadig ikke ændret sig, og dermed måtte de to mandskaber gå fra banen med ét point hver.

0-0-resultatet betyder, at Falkenberg kravler op på en 14. plads blot ét enkelt point foran Kalmar, der dog har en kamp i hånden. 13. pladsen, der sikrer en sæson mere i Allsvenskan er nu yde af syne, da Göteborg samme tid slog Östersund med 4-0.

Det ene point efterlader Helsingborg i bunden af tabellen, og vinder Kalmar deres næste kamp, så er nedrykningen en realitet for Helsingborg.


Af Lasse Rene
Torsdag 28. januar
Onsdag 27. januar