Luk

Helsingør-ejer: Fordel at klubber drives dårligt

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Infoboks

Hobro - FC Helsingør
NordicBet Liga (03/12)
Oddset 6,20 4,30 1,48
bet365 7,50 4,00 1,40

FC Helsingørs ejer, Jordan Gardner, udtaler, at fodboldindustrien er korrupt og dårligt drevet, men det er jo en fordel for ham og Helsingør, siger han.

FC Helsingør vandt i torsdags med 3-0 over Esbjerg fB og ligger dermed fortsat nummer et i 1. divisionen, hvorfor klubben ligner et varmt bud på en oprykker.

Klubbens ejer, Jordan Gardner, har det da også som klar målsætning at føre klubben tilbage i 3F Superligaen, som vil forbedre klubbens omdømme.

- For os handler det om at komme op i den danske Superliga, hvor der er en stor gevinst. Der er meget bedre tv-indtægter og klubbens værdi vil blive højere, siger Gardner i den svenske fodboldpodcast Lundh.

Næste års målsætninger er imidlertid ikke det eneste, de kommer ind på i podcasten, hvor Gardner også giver sig tid til at snakke om fodboldverdenen i sin helhed, som han ikke er imponeret over.

- Det er ret korrupt. Det er agentstyret, og der findes klubber, der træffer beslutninger af de forkerte årsager. Det er meget ineffektivt, hvilket er godt for personer som os, der forsøger at drive klubben på en bedre måde, siger Gardner.

- En af grundene til at vi kan få succes, selv om vi investerer færre penge, er, at mange andre klubber drives på en dårlig måde.

- På den måde skaber det muligheder, når branchen er dårligt drevet, men det er samtidig trist at se nogle af de største klubber være så dårligt styret, påstår Gardner.

Gardner overtog selv FC Helsingør tilbage i foråret 2019 sammen med et konsortium, hvor det i hans tre sæsoner er blevet til en oprykning fra 2. divisionen og nu altså en lun placering i toppen af 1. division.

FC Helsingør spiller næste gang mod Vendsyssel FF på udebane.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 29. november