Luk

Helsingør forlænger med OL-newzealændere

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Helsingør - Nykøbing FC
NordicBet Liga (25/02)
Oddset 1,58 4,00 5,00

FC Helsingør har forlænget deres samarbejde med to af deres newzealændere i form af Elijah Just og Callum McCowatt.

FC Helsingør er kommer rigtig godt fra start i 1. divisionen, og det er blandt andet takket være to storspillende newzealændere på de offensive positioner Elijah Just og Callum McCowatt.

Derfor er det nok også sød musik i mange Helsingør-fans' ører, at de to unge spillere har fået forlænget deres aftaler med klubben, så de begge er på kontrakt frem til sommeren 2024.

Helsingørs sportsdirektør, Brian Gellert, er i hvert fald godt tilfreds med forlængelserne.

- Vi er glade for at fortsætte vores rejse med både Elijah og Callum. Begge spillere kom til klubben som meget unge og har udviklet sig til dynamiske angrebsspillere, som har fået en fantastisk start i ligaen.

- Vi er glade for, at de har besluttet at forpligte deres fremtid til Helsingør, og vi er spændte på fremtiden sammen, udtaler Gellert på klubbens hjemmeside.

Just på 21 år er i gang med sin tredje sæson for klubben, mens McCowatt på 22 blot er i gang med sin anden for nordsjællænderne.

Begge var med New Zealand til OL i sommers og spillede også alle fire landskampe for ø-landet i Japan.

I den nye sæson i 1. divisionen har Just startet med tre mål og en assist i fem kampe, mens McCowatt har hele fire mål og to assists tilknyttet sit navn i fem kampe ligeledes.

Med andre ord er det to profiler, som Helsingør forlænger med her, og det kan blive en gevinst for klubben i jagten på 3F Superliga-fodbold i næste sæson.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar