Luk

Helsingør fortsatte sejrsstimen i 1. division

| 1. Division | 15 kommentarer

Infoboks

FC Helsingør - Vendsyssel FF 3-0
1. division
16' 1-0 Elijah Just
63' 2-0 Jeppe Kjær
79' 3-0 Anders Holst

Oprykkerne fra Helsingør vandt for tredje gang ud af tre mulige, da de fredag aften på hjemmebane slog Vendsyssel 3-0 i 1. division.

Helsingør er kommet flyvende fra start i landets andenbedste række efter oprykningen fra 2. division. Før kampen lå holdet nummer et i rækken med seks point i de første to kampe. 

Aftenens modstander fra Vendsyssel kom skidt fra start på den nye sæson, da de i premieren tabte 6-0 ude mod Fremad Amager. 

Et resultat de dog fik vasket en smule af sig med en sejr i seneste runde, der placerede Vendsyssel på rækkens ottendeplads før kampen.

Helsingør kom foran i kampen efter kun 16 minutter. Elijah Just var manden med målet, og så var Helsingør på sejrskurs igen. 1-0-stillingen holdt til pausen.

I anden halvleg fordoblede Jeppe Kjær føringen efter 63 minutter. 

Den lille stærke angriber blev sendt afsted i dybden, og så var han sikkerheden selv, da han passerede Kevin Ray Mendoza i Vendsyssel-målet. 2-0.

Fem minutter senere var Jeppe Kjær igen på færde, da han forsøgte sig med et skud langt udefra, men selvom farten var god, sad afslutningen lige på Mendoza.

Efter 75 minutter var Vendsyssel tæt på en reducering efter et hjørnespark, da forsvarsspilleren Andreas Kaltoft kom højest, men kunne ikke finde netmaskerne med sin afslutning.

Men ti minutter tilbage af kampen fik Helsingør et frispark på kanten af Vendsyssel-feltet. Det tog Anders Holst sig af, og efter en afretning endte hans afslutning helt oppe i målhjørnet, og så var kampen lukket. 3-0.

Vendsyssel formåede ikke at lægge et ordentligt pres til sidst. Deres største mulighed kom på et frispark lige uden for feltet til allersidst i kampen, men Zander Hyltoft hamrede afslutningen langt forbi.

Dermed endte kampen 3-0 til Helsingør, der dermed fortsat ligger nummer et i 1. division - nu med ni point i tre kampe og en målscorer på 10-2.

Vendsyssel forbliver med nederlaget på ottendepladsen.


Af Jonas Nielsen
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober