Luk

Helsingør handler forsvarsspiller hos Lyngby

| Danmark | 6 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Lyngby
Superligaen Grundspil (07/03)
Bet25 1,90 3,65 3,90
Oddset 1,92 3,65 3,95
bet365 1,83 3,75 4,00

Nicolai Geertsen skifter med øjeblikkelig virkning fra Lyngby til 1. divisionsklubben FC Helsingør.

I 2018 hentede Lyngby Nicolai Geertsen til klubben fra 2. divisionsholdet Hillerød Fodbold. 

Her har han været stærkt medvirkende til, at Lyngby rykkede op i 3F Superligaen og sidenhen overlevede den første sæson som oprykker. 

Han har dog nu fået at vide, at klubben vil satse på andre og yngre spillere til fremtiden, og derfor søger han nye græsgange hos 1. divisionsklubben FC Helsingør, der har hentet den 29-årige stopper med øjeblikkelig virkning. 

Hos Helsingør får han en kontrakt på halvandet år.

Det vækker glæde hos Lyngby, at det er lykkedes at finde en god aftale for alle parter, fortæller direktør Andreas Byder i en pressemeddelelse. 

- Vi er glade for, at vi har fundet en god løsning med Geertsen og Helsingør, også selvom det er med blødende hjerte, at vi i dag siger farvel og sender Geertsen videre. 

- Geertsen er jo blevet en Lyngby-helt, og vi har sammen haft helt uforglemmelige oplevelser blandt andet de to mål i Helsingør, der gav os playoff-pladsen og selvfølgelig det spektakulære mål mod Slagelse, der gik verden rundt. 

- Udsigten til spilletid i foråret var dog så begrænset, at vi hellere ville være ærlige på forhånd, og derfor er denne løsning den bedst mulige, selvom vi helt sikkert kommer til at savne Geertsen i dagligdagen, siger Andreas Byder. 

Det blev i alt til 62 kampe og syv mål i Lyngby-trøjen for Nicolai Geertsen.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Andreas Roesen

6 kommentarer

Gud22 17:29          
Det er efterhånden svært og se den røde tråd i klubben
UMURUM 18:06          
Jeg ser en fin råd tråd, der nu også svarer overens med vores målsætning om at være talentudviklings klub, hvor de unge får spilletid på førsteholdet. Vi har i sidste og i denne sæson hentet flere ældre rutinerede spillere til klubben i håbet om at overleve i Superligaen, men burde måske i stedet have givet nogle at de unge talenter mere spilletid. F.eks. hentede vi Rømer/Enghardt i stedet for at satse på Vestergaard.

God vind til Geertsen der selvfølgelig altid vil være en kæmpe helt i Lyngby.
Derlyng 19:14          
Det kan godt være at der er en tråd, men jeg kan ikke se at vi p.t. har nogen som kan overtage. Winther er snart væk, hvem skal overtage. I hvert fald ikke Tshiembe..
Gud22 19:31          
Sandheden er at klubben formentlig har fået besked om at nyt stadion ikke kommer på tale og derfor er man nok igang med at redde hvad man kan inden nøglen drejes
Bluebold 02:35          
Prøv lige at klappe hesten såkaldte GUD.
Spiller handler er en ganske naturlig del af fodbold verdenen.
Geertsen har gjort det ok i Lyngby, men er jo ikke den. hurtigste og teknisk dygtigste. Han er god på hovedet og har gjort det over forventning efter tilgangen fra Hillerød.
Held og lykke i fremtiden og tak for især et par mål på Helsingør stadion.
Gonso 13:23          
Jeg kan godt forstå Nicolai er skuffet... tænk at få at vinde at man ikke kan bruget mere, når man tænker hvem han konkurrer med. Næ som jeg har skrevet før farvel alle over 25 År. Man har ansat en U 19 træner som kun vil bruge unge spiller. Farvel Lyngby til superligaen. Håber snart der kommer en voksen mand i Lyngby
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts