Luk

Helsingør lejer angriber i SønderjyskE

| NordicBet Liga | 7 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - FC Helsingør
NordicBet Liga (06/08)
bet365 2,45 3,30 2,80

FC Helsingør har hentet Peter Buch Christiansen i SønderjyskE på en lejeaftale gældende for den kommende sæson.

21-årige Peter Buch Christiansen skifter denne sommer 3F Superligaen ud med 1. division.

Han udlejes nemlig til FC Helsingør fra SønderjyskE, meddeler klubberne torsdag.

- Vi har i dette transfervindue haft som mål at få hævet barren for niveauet i hele truppen, og vi har især gerne ville tilføje spillere med Superligaerfaring. Med Peter, Oliver Drost og Kasper Enghardt har vi tilføjet tre spillere, der tilsammen har spillet over 200 Superligakampe, så vi er startet godt.

- Vi har i lang tid haft et godt øje til Peter, og vi har forsøgt at få ham til klubben af flere omgange. Nu opstod muligheden så, og vi er meget glade for at det har kunnet lade sig gøre. 

- Peter er et kæmpe offensivt talent. Han er en tofodet og aggressiv angriber, med masser af individuel kvalitet og fart, og han passer perfekt ind i den måde vi gerne vil spille fodbold på, siger Helsingør-sportschef Brian Gellert.

Hovedpersonen glæder sig til de nye udfordringer.

- Jeg synes FC Helsingør har et spændende projekt, og jeg tror at jeg passer godt til klubben og menneskerne heroppe, og så var spillestilen også tiltrækkende for min måde at spille fodbold på. 

- Hvis jeg skal beskrive mig selv er jeg en hårdtarbejdende, aggressiv angriber, der godt kan lide at udfordre min modstander. Selvom jeg ikke er så gammel, så har jeg har jeg spillet en del kampe for SønderjyskE, så jeg har en del erfaring for min alder. 

- Mit mål med mit ophold i Helsingør er først og fremmest at bidrage til holdet og bygge videre på sidste års gode resultater for klubben. Og forhåbentligt kan jeg score en masse mål, siger Peter Buch Christiansen.

Angriberen har spillet 64 førsteholdskampe for SønderjyskE med syv mål til følge


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

bruger 135831 12:24          
Spændende nyt fra SE, det betyder vel man har en offensivspiller i pipeline på vej ind ? Der kan gå direkte ind i omkring start 11´eren og udfylder hullet.
Martinovic 12:25          
Det helt rigtige for PC. Han har i flere omgange været lige ved og næsten til at få sit gennembrud, men kontinuerlig spilletid på højt niveau er det bedste for ham.

Vinderslev nød godt af sit ophold i Vendsyssel. Oggesen er aldrig vendt tilbage fra Fredericia.

Jeg håber, PC kommer endnu bedre tilbage.
Alle Achtung 12:31          
Spændende nyt fra SE, det betyder vel man har en offensivspiller i pipeline på vej ind ? Der kan gå direkte ind i omkring start 11´eren og udfylder hullet.
Det tror jeg ikke nødvendigvis der er.
KlausJ 12:36          
64 kampe og 7 mål tænker ikke den unge mand har haft mange spille minutter eller hvordan ?
Blokvogn 12:47          
Ham havde jeg gerne set i ACHorsens.
Milles Far. 15:11          
For min skyld må de gerne beholde ham i Helsingør - niveauet er faldet væsentligt hver gang han er blevet skiftet ind!
Han har ingen teknik og mangler i den grad "muller" i duelspillet - hvor en let brise vælter ham omkuld!
Xperten1 13:48          
Desværre ikke nogen "lovende" signing for Helsingør… PC har som center forward 0 mål i 16 superliga kampe, og det er simpelthen bare ikke godt nok, mens han med hans spinkle krop ikke egner sig som en ordentlig spilstation. Hvis Helsingør bliver ved med at hente spillere på så lavt et niveau, så kan vores "forhåbninger" om superliga bold godt pakke sammen. Har også hørt, at PC har været i unåde hos trænerstaben, hvilket kun får alarmklokkerne til at ringe endnu mere…
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august