Luk

Helsingør med problemer: Nytter ikke noget

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Helsingør skal have styr på defensiven, da det ikke kan nytte noget, at de skal score tre eller fire mål for at vinde fodboldkampe, fortæller Kasper Enghardt.

FC Helsingør fik en fremragende start på sæsonen i NordicBet Ligaen, hvor de satte alt og alle på plads og strøg til tops, men i de to seneste kampe har der dog været ridser i lakken.

Her har Morten Eskesens tropper nemlig blot fået et enkelt point, hvor de i den seneste kamp mod Nykøbing FC tabte med hele 0-3. 

Der er dog stadig en stor tro på tingene i Helsingør, selvom det ikke har set godt ud på det sidste, men de skal i den grad have bedre styr på defensiven, fortæller Kasper Enghardt til TV3 Sport.

- Vi har brugt den til at se, hvad der var godt og skidt. Nu skal det jo ikke være sort/hvid-billeder, bare fordi vi taber en kamp. Vi har stadig en stor tro på tingene og går ud for at få en sejr i dag.

- Vi skal også have lukket ned bag i, da det er for mange mål, som vi har indkasseret på det seneste. Det skal vi have lavet om, fordi det nytter ikke noget, at vi skal score tre eller fire mål for at vinde en kamp, udtaler Kasper Enghardt.

Inden torsdagens opgør mod Esbjerg i NordicBet Ligaen ligger FC Helsingør på førstepladsen med 24 point efter 11. runder.

Der er kampstart mellem FC Helsingør og Esbjerg klokken 19:00.


Af Raymund Nelausen
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober