Luk

Helsingør ophæver med tidligere Malmö-talent

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Kolding IF - FC Helsingør
1. division (12/02)
Oddset 2,50 3,50 2,65

FC Helsingør og 21-årige Teddy Bergqvist har ophævet sin aftale, der oprindeligt udløb til nytår. Angriberen har ikke spillet så meget som ønsket, siger Helsingør.

Den 21-årige svenske angriber Teddy Bergqvist er nu fortid i FC Helsingør, da han og klubben har ophævet den kontrakt, der oprindeligt løb til nytår.

Det oplyser 1. divisionsoprykkerne i en pressemeddelelse tirsdag, hvor sportslig ansvarlig, Brian Gellert, fortæller, at Bergqvist ikke har fået så meget spilletid, som han ville, og derfor har det været svært for ham at sætte sig op.

- Teddy har haft det svært med, at han ikke har spillet så meget som han ønskede, hvilket vi jo godt kan forstå. Men hans kollegaer i angrebet har gjort det rigtig godt på pladsen, og så har det været svært for ham at spille sig på, siger Gellert og fortsætter:

- Efter noget sygdom har han ikke deltaget i træningen det sidste stykke tid, og vi har så snakket lidt frem og tilbage og blevet enige om, at det ikke gav mening at han rendte rundt her den næste halvanden måneds tid, når han ikke helt har kunnet sætte sig op til det. 

- Teddy har leveret fint i sin tid her og er en god fodboldspiller, men nogle gange skal der luftforandring til for at forløse en spiller. Vi vil gerne takke Teddy for hans tid i klubben, og ønske ham held og lykke med den videre karriere. 

Bergqvist kom til FC Helsingør i februar fra Kristianstad og nåede 16 kampe og fire mål. Bergqvist har spillet størstedelen af sin ungdomstid i Malmö FF.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar