Luk

Helsingør smed point mod bundholdet Hobro

| NordicBet Liga | 2 kommentarer

Infoboks

FC Helsingør - Hobro 2-2
NordicBet Liga
1' 0-1 Don Deedson Louicius
18' 1-1 Nikolaj Hansen
25' 2-1 Tonni Adamsen
52' 2-2 Mikkel M. Pedersen

FC Helsingør skuffede fredag aften, da 1. divisions tophold måtte nøjes med 2-2 hjemme mod bundholdet Hobro.

FC Helsingør har fået en forrygende sæsonstart i 1. division, hvilket bestemt ikke kan siges om Hobro.

Inden fredagens duel i det nordsjællandske toppede Helsingør rækken med hele 23 point for ni kampe, mens Hobro lå sidst med blot fire af slagsen, så det var bogstaveligt talt top mod bund.

Det var dog gæsterne, som fik en drømmestart på opgøret, da Don Deedson efter bare 40 sekunder fik en friløber og køligt lagde bolden i nettet til 1-0.

Hjemmeholdet fik dog hurtigt rystet chokstarten af sig, og efter knap 20 minutter fik holdet udlignet.

Her gik anfører Nikolaj Hansen med frem og bankede udligningen i kassen, da han trykkede af fra en spids vinkel og kunne se bolden gå i mål via den modsatte opstander.

Godt et håndfuld minutter efter var opgøret vendt helt på hovedet, da Tonni Adamsen var først over en returbold i feltet og nemt kunne sende bolden i mål til 2-1, som også var stillingen ved pausen.

Hobro kom igen godt ud af starthullerne efter pausen, og efter et kontraangreb trykkede anfører Mikkel M. Pedersen af fra en spids vinkel og kunne se sit flade spark gå i nettet ved modsatte stolpe til 2-2.

Helsingør satte sig på det efter udligningen og pressede i slutfasen på for en scoring, men den afgørende scoring udeblev.

Trods pointtabet topper Helsingør fortsat 1. division og har nu fire point ned til nummer to FC Fredericia, som tabte med 0-3 ude mod HB Køge. 

Hobro ligger fortsat sidst i tabellen. 


Af Mikkel Nøhr
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober