Luk

Helsingør-stopper: Vi kan rykke op

| 1. Division | 1 kommentar

Infoboks

HB Køge - FC Helsingør
1. division (04/12)
Oddset 2,80 3,60 2,35

Philip Rejnhold forlængede fredag sin kontrakt med FC Helsingør, og den 24-årige forsvarsspiller drømmer om at spille Superliga.

Fredag satte forsvarsspiller Philip Rejnhold sin signatur på en kontraktforlængelse med FC Helsingør, som lagde to år yderligere på hans aftale, som i første omgang løb til sommer.

Det glæder Rejnhold, der kom til klubben på en fri transfer fra FC Roskilde:

- Jeg er rigtig glad for at være i Helsingør. Jeg er glad, når jeg står op om morgenen, og glad når jeg tager til træning. Jeg har gode holdkammerater og gode trænere, så det gik også rimeligt stærkt, fra vi begyndte at snakke om forlængelse, til det var på plads. Det er nok det mest professionelle setup jeg har været i, og det er dejligt at man primært kan gå på arbejde og bare koncentrere sig om at spille fodbold, siger han i en pressemeddelelse.

Forsvarsspilleren har store ambitioner på sine egne og klubbens vegne, og han kan sagtens forestille sig, at han og holdkammeraterne kan indfri dem i den nære fremtid.

- Jeg er også sikker på, at holdet kan udvikle sig endnu mere. I første omgang er målet, at vi skal etablere os i Første Division. Men på længere sigt har jeg klart et mål om at skulle spille Superliga på et tidspunkt, og det tror jeg de fleste i truppen har. Men hvis vi har en sæson, hvor vi rammer den lige i røven, kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne rykke op. 

FC Helsingør ligger efter ni runder i 1. division nummer fem. I aften møder de rækkens tophold Viborg på udebane klokken 18.00.

 


Af Jonas Nielsen
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november