Luk

Helten Alisson: Gud lagde sin hånd på mig

| Premier League | 64 kommentarer

Infoboks

West Bromwich - Liverpool 1-2
Premier League
15' 1-0 Hal Robson-Kanu
33' 1-1 Mohamed Salah
90' 1-2 Alisson Becker

Alisson blev den store helt for Liverpool, da han i overtiden blev matchvinder, og det er blandt andet Guds skyld, fortæller den brasilianske målmand.

Det så længe ud til, at Liverpool måtte nøjes med et enkelt point mod West Bromwich, da der stod 1-1 frem til dommerens femte tillægsminut, men så fik de et hjørnespark.

Alisson havde taget turen op til feltet, og det var et klogt valg. Den brasilianske keeper formåede nemlig at komme først på indlægget og headede de tre point til Liverpool.

Det var stærkt hovedstød af Alisson, som stod fuldstændig umarkeret inde i feltet, og det kan der være en religiøs grund til. Gud var nemlig på Alissons side i de dødende minutter.

Det fortæller keeperen til Sky Sports.

- Jeg prøvede bare at løbe ind et godt sted og forsøge at hjælpe mine medspillere med et trække en forsvarsspiller med. Men der var ingen, som fulgte med mig, så jeg var heldig og velsignet. Nogen gange kan du bare ikke forklare det.

- Der er mange ting, som du ikke kan forklare i livet, hvor den eneste grund er Gud. Han lagde sin hånd på mit hoved i dag, og jeg føler mig meget velsignet, udtaler Alisson til Sky Sports. 

Liverpool er nu placeret på femtepladsen i Premier League, hvor de har et point op til Chelsea på fjerdepladsen.


Af Raymund Nelausen
Søndag 20. juni