Luk

Hemmingsen om profil-farvel: Det er vemodigt

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

OB - Silkeborg
Superligaen Pulje 1 (08/07)
bet365 1,85 3,80 3,80
Oddset 1,92 3,80 3,75
YouBet 1,83 4,10 4,05

OB-sportschef Michael Hemmingsen er både ked og stolt af, at Jacob Barrett Laursen rykker til Bundesligaen.

OB siger efter syv år farvel til Jacob Barrett Laursen, der fortsætter karrieren i Arminia Bielefeld. Den 25-årige back har fået tre år i den tyske klub, som netop er rykket op i Bundesligaen.

OB's sportschef Michael Hemmingsen er ked af, at holdet mister en stor profil, men han er ikke i tvivl om, at Jacob Barrett Laursen nok skal slå igennem i Bundesligaen.

- Det er altid vemodigt, når en af klubbens mest rutinerede kræfter tager fra Ådalen, men vi under i den grad Jacob at prøve kræfter med udlandet igen. Han har været en af grundstenene på vores hold og en uhyre ærgerrig type, der har kæmpet for holdet og vist sin begejstring over at spille i stribet. 

- Venstrebacks hænger ikke på bøgetræerne herhjemme, men Jacob Barrett har været en fantastisk dygtig spiller for OB og gang på gang bevist sit store værd for klubben, siger Michael Hemmingsen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Ikke alene kan han forsvare og slå indlæg, han kan også drible og score mål og er på den måde en sjælden spiller i dansk fodbold. Nu skal han prøve kræfter med den tyske slags, og jeg er overbevist om, at hans kvaliteter vil gøre sig gældende i 1. Bundesliga. 

- Vi er kede af at sige farvel, men vi er stolte over at kunne levere en spiller til en af de største ligaer i verden, og vi ønsker Jacob rigtigt meget held og lykke fremover, siger han.

Jacob Barrett Laursen har spillet 127 kampe for OB, og det er blevet til otte mål og 16 assists.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Anders Borup
Mandag 6. juli