Luk

Henderson fortryder Suarez-støtte i 2011

| Premier League | 17 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Liverpool
FA Cup (24/01)
Oddset 2,60 3,60 2,55
bet365 2,62 3,50 2,62

Liverpools Jordan Henderson erkender, at spillerne begik en fejl, da de støttede Luis Suarez i striden mod Patrice Evra.

Tilbage i 2011 var Luis Suarez sigtet for at have kommet med racistiske ytringer mod Manchester Uniteds Patrice Evra under en kamp.

Suarez fik otte dages karantæne for episoden, og op til Premier League-kampen mod Wigan i december 2011 varmede Liverpool-spillerne op i t-shirts, der støttede Luis Suarez.

Den nuværende Liverpool-anfører, Jordan Henderson, var på det tidspunkt 21 år i Liverpool, og han fortryder nu situationen. Det fortæller han ifølge Daily Mail i BBC-dokumentaren 'Football, Racism and Me'.

- Man lærer af sine erfaringer. Jeg var ung på det tidspunkt, og jeg havde ikke rigtig prøvet sådan noget før. Jeg er ikke sikker på, at vi og klubben håndterede det på den bedste måde, siger Jordan Henderson ifølge Daily Mail og tilføjer:

- Vi tænkte bare på Suarez, og hvordan vi skulle beskytte ham. Men vi tænkte ikke rigtigt på Patrice Evra. Det var der, hvor det gik galt fra start til slut. Hvis folk vil pege fingre af mig, så tager jeg det fulde ansvar. 

Den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher har også været ude at beklage spillernes støtte af Suarez.


Af Johannes Skjøth
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar