LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Henderson: Nu skal vi tage det sidste skridt

| Premier League | 7 kommentarer
Henderson: Nu skal vi tage det sidste skridt
Foto: Getty Images

Infoboks

Liverpool - Bayern München
Champions League Slutspil (19/02)
bet365 2,00 3,80 3,30
NordicBet 2,04 3,80 3,65
Oddset 2,00 3,70 3,60
YouBet 1,91 3,85 3,80
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Liverpools Jordan Henderson tror på, at holdet i denne sæson har kvaliteten til at tage det sidste skridt og vinde Premier League-trofæet.

Liverpool er kommet flyvende fra start i Premier League i denne sæson, hvor holdet har vundet de fire første kampe.

Klubben har ikke vundet det engelske mesterskab siden 1990, men anfører Jordan Henderson fornemmer, at der kan være noget stort undervejs.

- Det fodbold vi har spillet det seneste år, har været noget af det bedste, hvis ikke dét bedste, jeg har været med til, siger Henderson til Sky Sports.

- Vi har tidligere haft nogle fantastiske spillere som Steven Gerrard, Luis Suarez og Philippe Coutinho, men nu er vi stærke som hold, og det er managerens fortjeneste.

- Siden han er kommet til, har vi bevæget os i den rigtige retning, og nu handler det om at tage det sidste skridt og vinde trofæet. Det vil være enormt for os.

- Man skal have en stærk defensiv for at vinde titler. Alle kender til vores offensive styrke, hvor vi altid vil score mål, så for os har det handlet om at forsvare os ordentligt fra målmanden til angriberne. Og det er vi blevet bedre til.

Liverpool har efter de fire første kampe en målscore på 9-1 og møder i denne weekend Tottenham på udebane.Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Lørdag 16. februar