Luk

Henke: Bruger ikke mere energi på de idioter

| Allsvenskan | 4 kommentarer
Henke: Bruger ikke mere energi på de idioter
Foto: Getty Images

Infoboks

Helsingborg - AFC Eskilstuna
Allsvenskan (22/09)
bet365 1,57 3,60 6,50
NordicBet 1,59 4,00 6,00
Oddset 1,55 3,95 5,90

Den nu tidligere Helsingborg-træner Henrik Larsson er frustreret over de verbale angreb, han er blevet udsat for, men vil ikke bruge tid på en politianmeldelse.

Henrik Larsson valgte fredag at opsige sin stilling som cheftræner for Helsingborg grundet verbale angreb mod ham på sociale medier.

Det sker, efter at Helsingborg torsdag røg ud af den svenske pokalturnering til Oskarshamn fra den tredjebedste række og samtidig er skidt kørende i Allsvenskan.

Henke udtaler sig nu for første gang siden opsigelsen, og han så ingen anden udvej.

- Kritik har jeg intet problem med at tage imod, men når det bliver personlige angreb, og man bliver kaldt det ene og det andet, så forsvinder lysten.

- Jeg arbejder med fodbold, fordi jeg elsker fodbold, men når man får sådan noget imod sig, tager det en masse energi, siger Henke til Kvällsposten.

Henrik Larsson har trods de mange verbale angreb valgt ikke at politianmelde de pågældende personer.

- Det har jeg ikke tænkt mig at gøre. Jeg kommer ikke til at bruge mere energi på de idioter, som er derude og vælger at håndtere en skuffelse på den måde.

- Hvis jeg politianmelder det, og politiet får fat i nogen, skal jeg deltage i en retssag, og det har jeg hverken tid eller lyst til, siger Henke til avisen.


Af Martin Schmidt
Lørdag 21. september
Fredag 20. september